Παναθηναϊκός: Το παρασκήνιο της μεταγραφής Ντραγκόφσκι

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κλείσει αστραπιαία τερματοφύλακα μετά τις αρνητικές εξελίξεις που είχε στο θέμα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Ντι Μάρτζιο: Ξεκαθάρισε τα πράγματα για την «ανταλλαγή» Ντραγκόφσκι - Λοντίγκιν

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι αποφάσισε να μην ανανεώσει με τους πράσινους με αποτέλεσμα το συμβόλαιό του να λήξει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα θελήση.

Αμέσως μόλις οριστικοποιήθηκε ότι ο Ιταλός πορτιέρε δε θα συνεχίσει στους πράσινους, εκείνοι άρχισαν ν’ αναζητούν τερματοφύλακα, προκειμένου να κλείσουν την τρύπα που άνοιξε. Στόχος ήταν να πάρουν έναν καλό «Άσσο», ο οποίος θα έκανα εξαιρετικό δίδυμο με τον Γιούρι Λοντίγκιν.

Στο πρόσωπο, λοιπόν, του Μπαρτλομέι Νταγκόφσκι ο Παναθηναϊκός βρήκε τον αντι-Μπρινιόλι και ξεκίνησε τη διαδικασία προκειμένου να τον κάνει δικό του από τη Σπέτσια το συντομότερο δυνατό.

Το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας και στην προκειμένη περίπτωση έκανε εξαιρετική δουλειά, καθώς μέσα σε μια λίστα με παίκτες, είχε και τον Πολωνό τερματοφύλακα, τον οποίο τύχαινε να ξέρει από τη Φιορεντίνα κιόλας ο Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος προπονητής είχε σχηματίσει μια άψογη άποψη για τον 26χρονο τερματοφύλακα και στην πορεία αφού μίλησε με ορισμένους ανθρώπους στην Ιταλία, τους οποίους γνωρίζει κι εμπιστεύεται, έδωσε το τελικό «οκ» προκειμένου οι άνθρωποι της ομάδας να τρέξουν τη μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι μεγάλο όπλο στην όλη υπόθεση αποτέλεσαν και τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή, καθώς ήθελε να φύγει από τη Σπέτσια και να κάνει ένα restart στην καιρέρα του.

Ο Ντραγκόφσκι φέτος είχε χάσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια, ενώ και η Σπέτσια δε φαίνεται πως θ’ ανέβει στη Serie A με τον Πολωνό να μη θέλει να χάνει χρόνο, καθώς έχει και σαν στόχο την επιστροφή του στην εθνική Πολωνίας. Ειδικότερα αν εκείνη παίξει στο επερχόμενο Euro.

Κάπως έτσι και η Σπέτσια δε δυσκολεύτηκε να τον παραχωρήσει, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν πιέζεται από κάποια κατάσταση, καθώς αν του αρέσει πολύ η περίπτωσή του, τότε τη νέα σεζόν θα πληρώσει την οψιόν του και θα τον αγοράσει. Σε αντίθετη περίπτωση θα τον αφήσει να γυρίσει πίσω στην Ιταλία και θα κοιτάξει κάτι άλλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr