«Τεράστιος σύλλογος ο Παναθηναϊκός για να κάνει restart ο Ντραγκόφσκι»

Ο ρεπόρτερ της Σπέτσια, Νικολό Πάστα, θεωρεί πως ο Παναθηναϊκός είναι η καλύτερη ευκαιρία τον Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι να βρει αυτό που ψάχνει.

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ραντεβού για να κλείσει Ντραγκόφσκι

Ο Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι αναμένεται σε λίγες ώρες στη χώρα μας προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Πολωνός τερματοφύλακας δεν αγωνιζόταν στην Ιταλία και ήθελε να βρει μια νέα πρόκληση στην καριέρα του προκειμένου να κάνει ένα restart και να διεκδικήσει ξανά θέση στην εθνική του ομάδα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νικολό Πάστα που είναι ρεπόρτερ της Σπέτσια, μίλησε στο «sdna.gr» και θεωρεί τον Παναθηναϊκό έναν τεράστιο σύλλογο και ιδανικό, ώστε να κάνει restart στην καριέρα του ο Ντραγκόφσκι.

Διαβάστε αναλυτικά όσα ανέφερε:

– Ποιοι είναι οι λόγοι που ο Ντραγκόφσκι αποφάσισε να αποχωρήσει από την Σπέτσια;

«Η περιπέτεια του Ντραγκόφσκι στη Σπέτσια ολοκληρώθηκε το περασμένο καλοκαίρι μετά τον υποβιβασμό του συλλόγου. Τότε δεν βρήκε την ομάδα που θα επιθυμούσε για να συνεχίσει την καριέρα του και αποφάσισε να μείνει στη Serie B. Στα μισά της σεζόν έχασε θέση βασικού και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει από την Σπέτσια».

– Θεωρείς πως ο Παναθηναϊκός είναι το σωστό βήμα για την καριέρα του προκειμένου να βρει θέση στο ρόστερ της εθνικής Πολωνίας;

«Ασφαλώς ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, πολύ μεγαλύτερος από την Σπέτσια. Είναι σίγουρα ένα καλό βήμα για την καριέρα του. Στόχος του είναι να κληθεί στην εθνική Πολωνίας για το Euro, μετά τον τραυματισμό του πέρυσι, όπου έχασε το Μουντιάλ. Έτσι στη συνέχεια με τους Σέζνι, Σκορούπσκι και Μπούλκα ήταν πολύ δύσκολο να χρισθεί διεθνής».

– Πως τον αξιολογείς ως γκολκίπερ; Ποια είναι τα δυνατά σημεία και ποιες οι αδυναμίες του;

– Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι είχε σημαντική συνεισφορά στις επιτυχίες του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια. Θεωρείς ο Ντραγκόφσκι μπορεί να τον διαδεχθεί επάξια;

«Κατά τη γνώμη μου ο Ντραγκόφσκι αν και και είναι ακόμη νέος για την θέση του γκολκίπερ, ίσως έφτασε στο peak στην Έμπολι, όπου έλαμψε με τις εμφανίσεις αποδεικνύοντας πως είναι μεγάλης κλάσης τερματοφύλακας. Στην Σπέτσια δεν επανέλαβε αυτές τις εμφανίσεις, αλλά θεωρώ πως μπορεί να restart στην Ελλάδα, παίζοντας με ηρεμία. Έτσι θα φτάσει ξανά στο επίπεδο που βρισκόταν. Ασφαλώς δεν είναι κακός τερματοφύλακας, αλλά πρέπει να ξαναβρεί τον εαυτό του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr