«Πράσινος» ακροατής σε Τσουκαλά: «Σαμέτ από Κωνσταντινούπολη, άντε γεια!» (vid)

«Πράσινος» ακροατής σε Τσουκαλά: «Σαμέτ από Κωνσταντινούπολη, άντε γεια!» (vid)

Ένας φίλος του Παναθηναϊκού πείραξε τον Τάκη Τσουκαλά στην εκπομπή «Άντε Γεια».

Ο γνωστός τηλεοπαδός του Ολυμπιακού είχε… δύσκολη έργο μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό.

Ένας «πράσινος» οπαδός πήρε τηλέφωνο πίκαρε τον Τσουκαλά για το γεγονός πως το Τριφύλλι προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με σέντερ φορ τον Σαμέτ Ακαϊντίν.

«Καλησπέρα, Σαμέτ από Κωνσταντινούπολη, άντε γεια!», είπε ο φίλος του Παναθηναϊκού για να προκαλέσει την αναστάτωση στην εκπομπή.

Στο ξεκίνημα της εκπομπής ο Τσουκαλάς ανέφερε: «Καταλαβαίνω ότι πρέπει να χαρείτε. Δίκαια πράγματα. Δεν παίξατε και μεγάλη μπάλα. Αν έμπαινε το πέναλτι του Καρβάλιο, θα βρίζατε τον προπονητή (σ.σ Τερίμ). Τις αλλαγές τις είδατε; Κάθε λίγο και λιγάκι, κάτω ήσασταν.

Όσον αφορά τα δικά μας, έχω να πω στον πρόεδρο, αύριο μεταγραφές στα χαφ. Ο Καρβάλιο τρία χρόνια στα χαφ δεν έχει παίξει ποτέ μπάλα. Ο Καμαρά… Εγώ ελπίζω για πρωτάθλημα, αρκεί να έρθουν οι παίκτες. Πρόεδρε, γρήγορα! Τι κάνει ο άλλος στην Πορτογαλία…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News