Παναθηναϊκός: Προτεραιότητα να… σωθεί ψυχολογικά ο Σπόραρ!

Με επιθετικό απέναντι στον Αστέρα ο Παναθηναϊκός - Η απουσία

Λες και δεν τον πάει το Καραϊσκάκη τον Αντράζ Σποράρ. Πέρσι στην κανονική διάρκεια το φαρμακερό σουτ που εξαπέλυσε κόντραρε κι έφυγε μόλις άουτ.

Την Τετάρτη την κεφαλιά του την έβγαλε ο Πασχαλάκης όπως και το σουτ που έκανε λίγο 10 λεπτά πριν το τέλος των 90.

Στο τελευταίο λεπτό του ματς (κανονική διάρκεια) τροφοδότησε με το κεφάλι τον Βέρμπιτς αλλά το βολέ του βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο του αντιπάλου.

Μετά έβγαζε κράμπες κι ήταν φυσικό να αντικατασταθεί ο Σπόραρ που άσχημος δεν ήταν στο Φάληρο.

Κατέβαζε σωστά την μπάλα, ταλαιπωρούσε τους αμυντικούς του Ολυμπιακού, μοίραζε παιχνίδι, έδωσε την πάσα στη μεγάλη φάση του τελευταίου δευτερολέπτου.

Δεν μπορεί να παίξει σαν τον Ιωαννίδη, δεν είναι ταχυδυναμικός, αλλά σε παιχνίδι ειδικών συνθηκών μπορεί να βοηθήσει, ίσως ο Τερίμ τον χρησιμοποιήσει μελλοντικά σε 4-4-2 έχοντας δίπλα του κυνηγό να μοιράζεται το “ξύλο”.

Σαφώς από παίκη που αμείβεται με τόσα λεφτά οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, αλλά ας προσπαθήσει ο κόουτς να σώσει ψυχολογικά τον παίκτη που έχει τραβήξει πολλά κι η σεζόν είναι μεγάλη, ποιος ξέρει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News