Παναθηναϊκός: Η δικαίωση του Λοντίγκιν!

Λοντίγκιν: Το συγκλονιστικό μήνυμα μετά την πρόκριση

Η θέση του τερματοφύλακα είναι η πιο δύσκολη παγκοσμίως. Λάθη δεν συγχωρούνται, αν κάνεις γκέλα θα δεις το τόπι κατά 99% στα δίχτυα σου.

Ο Γιούρι Λοντίγκιν έχει δύσκολη αποστολή μπροστά του, πρέπει να αντικαταστήσει τον νο1 πορτιέρο της λίγκας την προηγούμενη διετία.

Στο Καραϊσκάκη η ηρεμία του ήταν συγκλονιστική, το ίδιο και τα ρεφλέξ του στις (λίγες) περιπτώσεις που κλήθηκε να αντιδράσει.

Στα πέναλτι έσωσε την ομάδα, όταν εκείνη βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από το άστοχο χτύπημα του Μλαντένοβιτς και άγχωσε με τις κινήσεις των χεριών του τον Μαντί Καμαρά που αστόχησε.

Προηγουμένως είχε ψαρώσει τον Καρβάλιο αποκρούοντας την δική του εκτέλεση, κρατώντας το τριφύλλι ζωντανό.

Όλοι πάνω του έπεσαν μετά την αστοχία του Αφρικανού αποδίδοντάς του τα εύσημα. Ο Παναθηναϊκός πάει για πρωτοκλασάτη λύση αντι-Μπρινιόλι, ο ανταγωνισμός σε λίγες μέρες στο Κορωπί θα αυξηθεί αλλά στο χέρι του Ελληνορώσου είναι να διατηρήσει την θέση του βασικού ως το τέλος της χρονιάς.

Οι νίκες στα ντέρμπι καταξιώνουν και ο Παναθηναϊκός τις έχει στερηθεί. Όπως και την ανάδειξη ηρώων αλλά και ειδώλων…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News