Παναθηναϊκός: Ωδή στον συγκλονιστικό Αράο!

Τι να πούμε για άλλο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι του Αράο.

Αράο: «Αξίζαμε την πρόκριση»

Ο Αράο ήταν παντού και παραμένει συγκινητικός καταβάλλοντας φιλότιμη προσπάθεια ως στόπερ ενώ βολεύεται να παίζει στον άξονα.

Οι μεταγραφές Ακαϊντίν και Ούγκο ( ; ) θα τον απελευθερώσουν. Ο τύπος με την ποιότητα και την εμπειρία του δίνει άλλη υπόσταση στην ομάδα, που με την επιστροφή Τσέριν θα γίνει πιο γρήγορη, ορθολογική αλλά και πιο συμπαγής.

Συμπαθείς οι Πέρεθ, Ζέκα αλλά μαζί είναι 70 ετών (!) και πλέον τα κουράγια έχουν στερέψει και για τους δύο.

Ο Πορτογάλος μπήκε στο Καραϊσκάκη ως αλλαγή και δεν τον καταλάβαμε καν (το ίδιο και ο Αϊτόρ, δεν νοείται να είσαι φρέσκος και να μην κάνεις μισή θετική ενέργεια.

Οι τραυματισμοί και το γεγονός ότι ο Ισπανός προσπαθεί να συνέλθει από τον χιαστό τους έχουν κατεβάσει σκάλες, αλλά ΟΚ, ο Κάρλος είναι και στο τέλος της καριέρας του).

Δεν είναι τυχαίο που τις τελευταίες ώρες το ρεπορτάζ αναφέρει και για μεταγραφή κεντρικού μέσου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr