Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή που έψαχνε εδώ κι ένα χρόνο

Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μεταγραφή που έψαχνε εδώ κι ένα χρόνο

Ο Παναθηναϊκός εκτός από την τεράστια πρόκριση που πήρε κόντρα στον Ολυμπιακό κέρδισε κι άλλα πράγματα που είναι επίσης πολύ σημαντικά.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ σημαντικό να κερδίζει πράγματα μέσα στη σεζόν, καθώς θα τον βοηθήσουν μελλοντικά, προκειμένου να πετύχει τους στόχους τους που είναι φυσικά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος.

Χθες το βράδυ οι πράσινοι πήραν μια σπουδαία πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό, η οποία αναμένεται να τους δώσει τεράσταια ώθηση για τη συνέχεια, ωστόσο εκτός απ’ αυτό έχει κερδίσει και τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς.



Ο Σλοβένος εξτρέμ για πρώτη φορά στη θητεία του στον Παναθηναϊκό δείχνει ότι πραγματικά μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα, καθώς είναι ένας εξαιρετικός παίκτης κι αδικούσε τον εαυτό του.

Στη χθεσινή αναμέτρηση, όπως και με την ΑΕΚ, ήταν εκ των κορυφαίων του Τριφυλλιού, έδωσε πολλές μάχες, σκόραρε (ακυρώθηκε ως offside) και είχε μια τεράστια ευκαιρία στο 90+10′ προκειμένου να δώσει την πρόκριση στους πράσινους πριν πάει το ματς παράταση κι έπειτα πέναλτι.

Γενικότερα ο Βέρμπιτς φέτος μπήκε δυναμικά στη σεζόν, όμως πλέον κι ο τελευταίος δύσπιστος έχει αρχίσει να πιστεύει στον Σλοβένο και να περιμένει ακόμα περισσότερα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News