Η αντίδαση Κώτσιρα στην προτεινόμενη ενδεκάδα με Αστέρα (pic)
Ο Παναθηναϊκός μετά την επική πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό καλείται να ανασκουμπωθεί και να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο Παναθηναϊκός μπορεί να απέκλεισε τον Ολυμπιακό και να προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όμως δεν έχει χρόνο για πολλούς πανηγυρισμούς, καθώς το πρόγραμμα τρέχει και τα παιχνίδια είναι πολλά.
Οι πράσινοι την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζουν τον Αστέρα Τρίπολης με τα αγωνιστικά προβλήματα να είναι αρκετά και τον Φατίχ Τερίμ να έχει αρκετούς πονοκεφάλους.
Πάντως οι φίλοι της ομάδας προσπάθησαν να δώσουν μία λύση στον Τούρκο προπονητή, τοποθετώντας τον Γιούρι Λοντίγκιν στο τέρμα και στις υπόλοιπες δέκα θέσεις τον Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος επί ημερών Τερίμ έχει παίξει… παντού!
Η προτεινόμενη σύνθεση μάλιστα έπεσε στην αντίληψη του Έλληνα άσου, ο οποίος αντέδρασε μ’ ένα instagram story δείχνοντας πως του αρέσει σαν ιδέα.
Δείτε την εικόνα:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Με... Ντέσερς ο Παναθηναϊκός στην επόμενη φάση αν προκριθεί
- «Ο Χολμς ίσως είναι εκτός δωδεκάδας στο Παναθηναϊκός-Ερυθρός, οι λόγοι»
- Ραπτόπουλος: «Απαισιόδοξος για Παναθηναϊκό, 3-1 υπέρ της Μπέτις»
- «Λήφθηκε απόφαση για πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ στον Παναθηναϊκό»
- Το δίδυμο στόπερ που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό