Η εξήγηση πίσω από το στιγμιότυπο μεταξύ Λοντίγκιν-Ποντένσε

Η εξήγηση πίσω από το στιγμιότυπο μεταξύ Λοντίγκιν-Ποντένσε

Ντάνιελ Ποντένσε και Γιούρι Λοντίγκιν μας χάρισαν ένα σπουδαίο στιγμιότυπο στη διαδικασία των πέναλτι χθες βράδυ στο Φάληρο.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει μια σπουδαία πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος στη διαδικασία των πέναλτι.

Μάλιστα την ώρα που το παιχνίδι είχε φτάσει στη ρώσικη ρουλέτα, Γιούρι Λοντίγκιν και Ντάνιελ Ποντένσε μας χάρισαν ένα σπουδαίο στιγμιότυπο.

Πιο συγκεκριμένα ο Πορτογάλος εξτρέμ νίκησε τον τερματοφύλακα των πρασίνων και πήγε από πάνω του κάνοντάς του μια… μίνι καζούρα!

Ο λόγος που έγινε αυτό το πολύ όμορφο και ιδιαίτερο σκηνικό έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι δυο τους τη σεζόν 2018/19 υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και γνωρίζονται πολύ καλά.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι έχουν βρεθεί δυο φορές στην ίδια ενδεκάδα! Η πρώτη φορά ήταν στις 28 Φεβρουαρίου του 2019 όταν η Λαμία απέκλεισε τους «ερυθρόλευκους» στο Κύπελλο επικρατώντας 1-0 με τον Λοντίγκιν να υπερασπίζεται τότε την εστία του Ολυμπιακού και τον Ποντένσε να περνά ως αλλαγή στο ματς στο 56′.

Δείτε το βίντεο:



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News