Ντι Μάρτζιο: «Ανταλλάσσει τον Λοντίγκιν με τον Ντραγκόβσκι ο Παναθηναϊκός»

Ντι Μάρτζιο: «Ανταλλάσσει τον Λοντίγκιν με τον Ντραγκόβσκι ο Παναθηναϊκός»

Βόμβα έριξε ο γνωστός δημοσιογράφος (1.8 εκατ. followers), Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο που ισχυρίζεται ότι ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει τον Ντραγκόβσκι με τη μορφή ανταλλαγής με τον Λοντίγκιν!

Νέα δεδομένα έφερε στη δημοσιότητα του ο δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζο.

Όπως ισχυρίζεται εκείνος, ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει με την Σπέτσια για τον εξάμηνο δανεισμό του Ντραγκόβσκι (απομένει η συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή), ωστόσο, στο ντιλ φέρεται να εμπλέκεται και ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν θα έλυνε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στον «άσο», καθώς ακόμη κι αν πάρει τον Ντραγκόβσκι, θα ψάχνει και πάλι για την εύρεση ενός τερματοφύλακα προκειμένου να συνθέσει ένα αξιόπιστο δίδυμο.

Όσον αφορά τον Λοντίγκιν, εκείνος είναι απόλυτα ικανοποιημένος το τελευταίο εξάμηνο στον Παναθηναϊκό, καθώς έχει πάρει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News