Φορτσάρει για 8άρι ο Παναθηναϊκός: «Πρόταση στον Χακάν Γιαντάς»

Ο Μερτ Χακάν Γιαντάς έχει γραφτεί στην Τουρκία τις τελευταίες μέρες για τον Παναθηναϊκό.

Φορτσάρει για 8άρι ο Παναθηναϊκός: «Πρόταση στον Χακάν Γιαντάς»

Ο 29χρονος Τούρκος μέσος αγωνίζεται για τη Φενέρμπαχτσε και δεσμεύεται μέχρι τις 30/6/2024. Ωστόσο, δεν έχει τον ρόλο που θα ήθελε στο «Σουκρού Σαράτσογλου» και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο κάδρο σύμφωνα με τη γειτονική χώρα για μεταγραφή.

Ο προπονητής της Ανκαραγκουτσού, Εμρέ Μπελόζογλου, δήλωσε ότι ο σύλλογος του έχει επαφές με τη Φενέρ για να πάρει τον Χακάν Γιαντάς, αλλά δεν έχουν συμφωνήσει.

Αντίστοιχα, ο προπονητής των «καναρινιών», Ισμαέλ Καρτάλ, τόνισε πως ο Χακάν Γιαντάς θα είναι προτιμότερο να μετακομίσει κάπου που θα πάρει πιο πολλές ευκαιρίες.

Ο τουρκικός Τύπος τονίζει ότι ο Παναθηναϊκός πρότεινε χρήματα στη Φενέρμπαχτσε, για να αγοράσει τώρα τον Γιαντάς, ενώ έχει κατασθέσει προσφορά και στον Τούρκο μέσο για συμβόλαιο 2,5 ετών. Με τον 28χρονο χαφ να σκέφτεται σοβαρά να την αποδεχτεί.

Πριν λίγες ημέρες, ο Παναθηναϊκός και η Φενέρμπαχτσε συνεργάστηκαν επιτυχώς για τον δανεισμό του Σαμέτ Ακαϊντίν, επομένως ο δρόμος είναι ανοιχτός. Σύντομα, οι “πράσινοι” θα αποφασίσουν ποιον μέσο θα προσθέσουν στο ρόστερ τους, λαμβάνοντας υπόψη και τις συμβουλές του Φατίχ Τερίμ.

Φυσικά άλλο ένα όνομα του παίζει δυνατά, είναι εκείνο του Μαξίμοβιτς, ωστόσο, η υπόθεση μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr