Τι έκανε ο Μπακασέτας στην Τουρκία πριν την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Ο Τάσος Μπακασέτας αφήνει μετά από μια γεμάτη τριετία την Τραμπζονσπόρ κι έρχεται στον Παναθηναϊκό, προκειμένου να τον ανεβάσει στην κορυφή.

Τι έκανε ο Μπακασέτας στην Τουρκία πριν την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Ο Τάσος Μπακασέτας το 2021 αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα της καριέρας του φεύγοντας από την Ελλάδα και πηγαίνοντας για πρώτη φορά στο εξωτερικό.

Μετά από μια πετυχημένη θητεία στα ελληνικά εδάφη (πρωταθλητής με την ΑΕΚ) ήθελε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του κι εκτός της χώρας μας, καθώς και για τον ίδιο αποτελούσε μια μεγάλη πρόκληση.

Η Τουρκία και πιο συγκεκριμένα η Τραμπζονσπόρ τον περίμεναν με τις δύο πλευρές να μην ήξεραν τότε και να μη φανταζόντουσαν λογικά αυτό που αναμενόταν ν’ ακολουθήσει.

Ο Έλληνας διεθνής, στην πορεία έγινε κι αρχηγός της εθνικής, αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα γρανάζια της ξέφρενης πορείας της Τραμπζονσπόρ το 2022, όταν κι αυτή κατέκτησε το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Ο Μπακασέτας ήταν βασικός και μαζί με τον Μανώλη Σιώπη από τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας αυτής, η οποία τους έκανε θρύλους του συλλόγου. Με απλά λόγια ο αρχηγός της εθνικής έμεινε μια για πάντα στην ιστορία του τουρκικού συλλόγου.

Τέλος, να αναφέρουμε πως με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, ο Μπακασέτας έχει αγωνιστεί 121 φορές, έχοντας απολογισμό 33 γκολ και 24 ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr