Παναθηναϊκός: Έμαθε αντίπαλο στο Κύπελλο Ελλάδος αν περάσει τον Ολυμπιακό!

Παναθηναϊκός: Έμαθε αντίπαλο στο Κύπελλο Ελλάδος αν περάσει τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός έμαθε αντίπαλο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σε περίπτωση που προκριθεί απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Ατρόμητος παρά τις δέκα αλλαγές στην ενδεκάδα του, κατόρθωσε να κερδίσει με 4-0 τη Λάρισα και να εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Με γκολ των Τριμμάτη (39΄), Αντζιέλσκι (49΄- πέναλτι), Τσακμάκη (84΄) και Βέργου (93΄) ο Ατρόμητος προκρίθηκε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου και περιμένει το νικητή του ντέρμπι των «αιωνίων» (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός).

Αήττητη παρέμεινε για 13 σερί ματς (!) η ομάδα του Περιστερίου, επί των ημερών του Σάσα Ίλιτς στον πάγκο της.

Στον αγώνα πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-2 από τον Ατρόμητο στο τραγικό βράδυ του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζιάνι, Τσακμάκης, Ιμερέκοβ, Αθανασίου, Πομόνης (73΄Ασεβέδο), Γκονθάλεθ, Καραμάνης (81΄Βαλέντσια), Κούεν (67΄Κούντε), Τριμμάτης, Αντζιέλσκι (72΄Βέργος), Βρακάς (68΄Ντιρκς).

ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Πλέγας (64΄Αντράντα), Μαυριάς (85΄Βλιόρας), Κ. Παπαγεωργίου, Όγκμποε (64΄Στίνα), Ουατάρα (63΄Νίνο), Γιανναράκης, Θωμαΐδης, Μαϊδάνος (63΄Παπαδόπουλος), Στάμου, Θ. Παπαγεωργίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News