Πασχαλάκης: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό, το μόνο που μετράει είναι η πρόκριση»

Πασχαλάκης: «Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες - Στόχος το νταμπλ, τα λέμε τον Μάιο!»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για τη ρεβάνς που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Cosmote TV:

Για το ματς με την Κηφισιά: “Κάναμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα σε ένα ματς όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα παίζαμε με 10 παίκτες. Όσοι έπαιξαν έβγαλαν ψυχή, έδειξαν χαρακτήρα και σίγουρα αυτή η νοοτροπία αποτελεί οδηγό για τα επόμενα ματς”.

Για την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό: “Στο πρώτο παιχνίδι κάναμε καλά πολλά πράγματα και πρέπει να τα επαναλάβουμε. Νομίζω πως ο δρόμος δεν ήταν πολύ εύκολος από την αρχή που ξεκινήσαμε με τον νέο προπονητή.

Δεν έχουν έρθει τα αποτελέσματα που θέλαμε, αλλά μέσα από τις δυσκολίες χτίζεται ένα σύνολο το οποίο γίνεται πιο σκληραγωγημένο και φτιάνει χαρακτήρα. Αυτό έπρεπε να βελτιώσουμε από την αρχή που ήρθε ο νέος προπονητής και προς αυτήν την κατεύθυνση πηγαίνουμε.

Προφανώς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ σημαντικό . Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Έχουμε μιλήσει για αυτό και για το κομμάτι της τακτικής αλλά και για να είμαστε προετοιμασμένοι στην περίπτωση που στραβώσει το ματς.

Αυτά τα παιχνίδια δεν τα παίζεις, τα κερδίζεις. Δεν με απασχολεί καθόλου αν θα παίξουμε καλά. Το μόνο που μετράει είναι η πρόκριση”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News