Βιγιαρεάλ: 6 εκατ. ευρώ σε Βαγιαννίδη - Η στάση του Παναθηναϊκού

«Έσκασε» πρόταση για Βαγιαννίδη: Το ποσό και η απάντηση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ανανεώσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη καθώς οι σειρήνες του εξωτερικού ήδη ηχούν δυνατά.

Ο «Βάγια» διανύει εξαιρετική σεζόν με τους «πράσινους» και μετά τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη (και) του Φατίχ Τερίμ.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει τραβήξει πολλά βλέμματα ευρωπαϊκών Συλλόγων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του από την Ισπανία, λίγο πριν τον ερχομό του νέου έτους, η Βιγιαρεάλ όχι απλά έδειξε «ζεστό» ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βαγιαννίδη αλλά και κάτι παραπάνω.

Η ισπανική ομάδα έστειλε ξεκάθαρο (μεταγραφικό) μήνυμα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με το οποίο είναι έτοιμη να ρίξει στο τραπέζι 6 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Έλληνα αμυντικού με επίκεντρο την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ωστόσο η η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς «κίτρινου υποβρυχίου», δεν φάνηκε να δελεάζει και να βάζει σε σκέψεις το «Τριφύλλι» αναφορικά με την προοπτική πώλησης του Βαγιαννίδη.

Ο Βαγιαννίδης αποτελεί κεφάλαιο για το «Τριφύλλι» και μαζί με τον («καυτό») Ιωαννίδη, συνθέτουν το ελληνικό δίδυμο στο οποίο οι «πράσινοι» θέλουν να…χτίσουν και να στηριχτούν για τα επόμενα χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News