Παναθηναϊκός μπάσκετ: Μπελάδες για τον Βιλντόζα

Τα καμπανάκια Αταμάν: Θέλει χρόνο αλλά και να συνέλθουν ορισμένοι παίκτες

Ο Λούκα Βιλντόζα έχασε το δικαστήριο που είχε με την Μπασκόνια και έτσι θα κληθεί να πληρώσει το ποσό του 1 εκατ. ευρώ στην ισπανική ομάδα.

Ο Λούκα Βιλντόζα αγωνίστηκε στην Μπασκόνια από το 2016 έως και το 2021 με τον Αργεντινό guard να φεύγει από τους Βάσκους με προορισμό τους Μιλγουόκι Μπακς και το NBA.

Οι δύο πλευρές ωστόσο βρέθηκαν σε δικαστική διαμάχη, καθώς η Μπασκόνια θεώρησε ότι η λύση της συνεργασίας με τον νυν άσο του Παναθηναϊκού δεν ήταν κοινή συναινέσει.

Μάλιστα το δικαστήριο δικαίωσε την Μπασκόνια κι αυτό σημαίνει πως ο Αργεντινός guard θα κληθεί να πληρώσει στην πρώην ομάδα του το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, όσο ήταν δηλαδή το ύψος του buy-out που προβλεπόταν με βάση την τότε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η ισπανική ομάδα έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσής της πως θα προχωρήσει σε έφεση διεκδικώντας το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ από τον Βιλντόζα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News