Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι αναφέρουν οι Τούρκοι για αντι-Μπρινιόλι

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι αναφέρουν οι Τούρκοι για αντι-Μπρινιόλι

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για τον αντικαταστάτη του Αλμπέρτο Μπρινιόλι και ήδη οι Τούρκοι άρχισαν να γράφουν τα… δικά τους!

Στον Παναθηναϊκό μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Αλμπέρτο Μπρινιόλι είναι δεδομένο πως θα κινηθούν για κάποιον τερματοφύλακα μέσα στον Ιανουάριο, προκειμένου να δώσουν ανταγωνισμό στον Γιούρι Λοντίγκιν.

Ήδη ο Γιάννης Παπαδημητρίου με τον Φατίχ Τερίμ σκανάρουν την αγορά για κάποιον καλό και έμπειρο τερματοφύλακα, ο οποίος θα συνθέσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Λοντίγκιν, όπως ακριβώς είχει συμβεί και στην περίπτωση του Μπρινιόλι.

Μάλιστα μετά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για τερματοφύλακα, οι Τούρκοι δεν έχασαν χρόνο και ήδη έχουν το δικό τους ρεπορτάζ για πιθανό στόχο του Τριφυλλιού.

Πιο συγκεκριμένα με βάση τις πληροφορίες το ταξίδι του Μετίν Κορκμάζ στην Αθήνα πριν από λίγες ημέρες έγινε προκειμένου ο πρόεδρος της Αντάνα Ντεμίρσπορ να συναντηθεί με τον Φατίχ Τερίμ για τον Ερτάς Οζμπίρ.

Ο Ερτάς Οζμπίρ αγωνιζέται στη θέση του τερματοφύλακα, είναι 34 ετών και αυτή τη στιγμή επιδιώκει να φύγει από την Αντάνα Ντεμίρσπορ με φήμες να τον θέλουν κοντά στην Μπεσίκτας πριν από ένα διάστημα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως ο Οζμπίρ έχει συμβόλαιο με τη Ντεμιρσπόρ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2024, με επιλογή ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο. Βέβαια όλα δείχνουν πως το συμβόλαιό του δε θα ανανεωθεί με δική του επιθυμία.

Τέλος, να αναφέρουμε πως η τελευταία συμμετοχή του Οζμπίρ καταγράφηκε στις 26 Νοεμβρίου με τον παίκτη να μην αγωνίζεται λόγω των οικονομικών προβλημάτων που επικρατούν στο σύλλογο και να θέλει να ψάξει κι ο ίδιος, όπως αναφέραμε κάτι καλύτερο.

Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή λύση και για τον ίδιο και για τους πράσινους που θέλουν έναν έμπειρο τερματοφύλακα, ωστόσο ο ίδιος θα ψάξει πρώτα ένα συμβόλαιο εντός της Τουρκίας και μετά θα κοιτάξει να φύγει εκτός της χώρας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News