Ανανέωση Βαγιαννίδη: Η διάρκεια και οι αυξημένες αποδοχές

«Έσκασε» πρόταση για Βαγιαννίδη: Το ποσό και η απάντηση του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης και ο Παναθηναϊκός έχουν μπει στο τελικό στάδιο των συζητήσεων κι αναμένεται εντός του επόμενου διαστήματος να επέλθει η οριστική συμφωνία.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν από πέρυσι στον Παναθηναϊκό με τις φετινές του εμφανίσεις να δείχνουν ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη.

Ουσιαστικά ο Έλληνας μπακ έχει κάνει ένα μεγάλο step-up στην καριέρα του και πλέον αποτελεί το νούμερο ένα project του συλλόγου για το μέλλον, όσον αφορά τα παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες.

Έτσι, λοιπόν, οι πράσινοι μαγειρεύουν πριν πεινάσουν και γι’ αυτό το λόγο έχουν μπει σε συζητήσεις με τον 23χρονο για ανανέωση συμβολαίου, το οποίο μάλιστα θα έχει και αυξημένες αποδοχές.

Πιο συγκεκριμένα ο Βαγιαννίδης είναι έτοιμος να υπογράψει με το Τριφύλλι νέο συμβόλαιο έως το 2027, το οποίο μάλιστα θα έχει και αρκετά πιο αυξημένες αποδοχές από το τωρινό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News