Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι επιλογές του Φατίχ Τερίμ για την κορυφή της επίθεσης!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι επιλογές του Φατίχ Τερίμ για την κορυφή της επίθεσης!

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο έχασε το τρίποντο στην Αγια-Σοφιά αλλά και… τον Φώτη Ιωαννίδη που θα απουσιάσει από τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδος.

Οι απουσίες, συνήθως, δεν προβληματίζουν τον Φατίχ Τερίμ, ο οποίος πρόσφατα απάντησε και με δόση χιούμορ για τους τραυματίες «να μην ανησυχείτε , με έντεκα παίκτες θα παίξουμε στο γήπεδο».

Πράγματι ο Παναθηναϊκός ανταπεξήλθε στα πρώτα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ και τα δύο, μάλιστα, θα μπορούσε και να τα κερδίσει.

Με τα σημερινά δεδομένα ο Ιωαννίδης και ο Γερεμέγεφ δεν θα βρεθούν εντός της αποστολής του Παναθηναϊκού για το Φάληρο, επομένως, η μοναδική λύση των «πρασίνων» θα είναι εκείνη του Σπόραρ.

Κατά 99,9% ο Σπόραρ θα ξεκινήσει βασικός στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, όμως, επειδή είναι… ποδόσφαιρο, ο Τερίμ θα σκεφτεί εξ αρχής, και τις εναλλακτικές του λύσεις.

Η μία είναι ο νεαρός Μπιλάλ. Ο Τούρκος προπονητής που δε φοβάται, γενικότερα, στο να δοκιμάζει ποδοσφαιριστές, εμπιστεύεται τα νιάτα, όπως έπραξε και με τον Φικάι στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

Η άλλη είναι να «φτιάξει» επιθετικό εκ των έσω, όπως έφτιαξε αμυντικό χαφ τον Κώτσιρα. Ο Βέρμπιτς και ο Μαντσίνι θα μπορούσαν να καλύψουν τη θέση στο «9» (για μερικά λεπτά). Κατά αυτόν τον τρόπο, θα άνοιγε μια θέση για έναν εκ των Αϊτόρ και Λημνιό.

Η ατάκα του Τερίμ, άλλωστε, είναι πως «ο καλός ποδοσφαιριστής παίζει παντού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News