Παναθηναϊκός: Η εσωτερική μετακίνηση που θα τον ανεβάσει επίπεδο

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την κατάλληλη στιγμή που θα κάνει μια μετακίνηση στις θέσεις της ενδεκάδας, ώστε να αλλάξει το επίπεδό του.

Παναθηναϊκός: Τα στάδια που τον έφεραν στο σήμερα και η επόμενη μέρα

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι ήθελε ν’ αποκτήσει έναν αμυντικό μέσο, ο οποίος θα μπορούσε να είναι καλύτερος και νεότερος από τον Ρουμπέν Πέρεθ που θα είχε έναν επιπλέον χρόνο στην πλάτη του με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου με τις απαραίτητες ενέργειες έφερε τότε τον Γουίλιαν Αράο στην ομάδα, πληρώνοντας μάλιστα εκείνη κι αρκετά λεφτά προκειμένου να ολοκληρωθεί θετικά το deal.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι από τις καλύτερες μεταγραφές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι κι αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή που εκείνος έπαιξε στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας.

Ωστόσο τα πολλά προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, ανάγκασαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να τον χρησιμοποιήσει σαν στόπερ και να τον μονιμοποιήσει από ένα σημείο κι έπειτα εκεί.

Ερχόμενος στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό κι ο Φατίχ Τερίμ δεν άλλαξε την τακτική αυτή, καθώς οι πράσινοι δεν είχαν λύσει τα προβλήματα στη συγκεκριμένη θέση.

Πλέον με τις μεταγραφές που θα γίνει στα στόπερ, ο Σαμέτ Ακαϊντίν έχει ήδη ανακοινωθεί, ο Αράο θα μπορεί να αγωνίζεται μόνιμα στο κέντρο σαν κόφτης και έτσι θ’ ανεβάσει πολύ περισσότερο το επίπεδο του Τριφύλλιου.

Άλλωστε έχει αποδείξει τις δυνατότητές του στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ και στην άμυνα είναι ηγετικός, ανταποκρίνεται άψογα και έως τώρα δίνει πολύτιμες λύσεις σε μια θέση με πολλές πληγές για τους πράσινους φέτος.

Τέλος, να αναφέρουμε πως στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο Βραζιλιάνος ήταν τρομερός, κορυφαίος μαζί με τον Κώτσιρα, ενώ σκόραρε κιόλας το δεύτερο γκολ των πρασίνων.

Exit mobile version