Παναθηναϊκός: «Πόλεμος» στα social media για Μπρινιόλι!

Παναθηναϊκός: Να ξανακερδίσει με τον τρόπο του τον Μπρινιόλι

Ο κακός χαμός έχει γίνει για την υπόθεση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στο κόσμο του Παναθηναϊκού στα social media.

Πιο συγκεκριμένα οι απόψεις για την υπόθεση Μπρινιόλι διίστανται, καθώς μερικοί πιστεύουν πως ο Παναθηναϊκός έχει δίκιο ενώ άλλοι παίρνουν το μέρος του Ιταλού.

Δείτε κάποιες θέσεις φίλων της ομάδας:

«Να με συγχωρείτε αλλά ήρθε ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων από κάποια Έμπολι, αναδείχθηκε, έπαιξε Ευρώπη που δεν θα πέρναγε ούτε απέξω, εξαργυρώνει το γραμμάτιο του και αριβάρει. Δεν του χρωστάμε, αυτός χρωστάει στον Παναθηναϊκό».

«Περί Μπρινιόλι. Πιστεύω απόλυτα τα γεγονότα όπως τα παραθέτει η ΠΑΕ μέχρι το Σάββατο, δεν είναι κάτι περίεργο. Δεν πιστεύω με κανένα τρόπο το τελευταίο κομμάτι, ότι ο Μπρινιόλι τα γύρισε τελευταία στιγμή με σκοπό να παίξει στο ντέρμπι και να στήσει το ματς».

«Μπρινιόλι αν υποψιαστώ ότι έχεις κλείσει εκεί που νομίζω θα είσαι για φτύσιμο», ήταν τα λόγια ακόμα ενός.

«Ιστορία του Μπρινιόλι όπως του Μπεργκ παλαιότερα. Παίκτης που έχει προσφέρει και τον έχουν αγαπήσει ομάδα και οπαδοί δεν τα βρίσκει με την διοίκηση στα λεφτά της ανανέωσης. Ξεκινάει παραφιλολογία για Μπεργκ ότι έχει κλείσει ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό για να ξενερώσει τον κόσμο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News