ΑΕΚ - Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 14/01

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 1-1: Τα highlights από τη Λεωφόρο

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση στην 18η αγωνιστική της Super League (14/01, 20.30)!

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση στην 18η αγωνιστική της Super League (14/01, 20.30)! Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 40 βαθμούς (13-1-3) και η ΑΕΚ ακολουθεί στη 2η θέση με 38 πόντους (11-5-1) και το μεγάλο ματς στην άδεια Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Οι «πράσινοι» έχουν τεράστιο κίνητρο για το «τρίποντο» αφού έτσι θα εδραιωθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα θα πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο μέσα στη Λεωφόρο. Κομβικός παίκτης για τους «πράσινους» είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Έλληνας σέντερ φορ με 16 γκολ (8 στο πρωτάθλημα) σε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού».

Να υπενθυμίσουμε ότι μεσοβδόμαδα ο Ιωαννίδης σκόραρε απέναντι στον Ολυμπιακό και διψάει να κρίνει ένα ακόμη ντέρμπι. Ο Φωτάρας τις δύο τελευταίες σεζόν δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ την άμυνα της ΑΕΚ και κάτι χρωστάει στην «Ένωση».

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 20:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Την απογοήτευσή του που ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος εξέφρασε ο Φώτης Ιωαννίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

«Δεν γίνεται να μας αφήσει ωραία γεύση από τη στιγμή που δεν νικήσαμε. Η αντίδραση ήταν σημαντική, για άλλο ένα παιχνίδι μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο, δείξαμε θέληση, περισσότερο πάθος κι ενέργεια στο γήπεδο. Βάλαμε ένα γκολ, μπορούσαμε κι άλλο ένα.

Δεν κάναμε το παιχνίδι μας, δεν παίξαμε τον τρόπο που συνηθίζουμε, ήμασταν λίγο πιο βιαστικοί στις αποφάσεις, χάναμε λίγο εύκολα την μπάλα. Αυτό είχε αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό. Ο Ολυμπιακός πίεσε αρκετά ψηλά κάποιες στιγμές κι αυτό μας δυσκόλεψε.

Εν τέλει καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, δεν απειληθήκαμε ποτέ, ούτε εμείς απειλήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεχτήκαμε γκολ σε κακό σημείο, αλλά αντιδράσαμε».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει διαχείριση. Τα παίζουμε όλα για όλα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News