AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (14/01)

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming

Έτοιμος για μεγάλη μάχη αλλά και νίκη στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Παναθηναϊκός.

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming | AEK – Panathinaikos Live Streaming:

Λύνουν τις διαφορές ΑΕΚ και Παναθηναϊκός την Κυριακή το βράδυ στην «Αγιά Σοφιά» στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστική της Super League.

Οι δύο «μονομάχοι» του περυσινού, αλλά και φετινού τίτλου βαδίζουν χέρι-χέρι στο βαθμολογικό πίνακα και μας υπόσχονται μια συγκλονιστική ποδοσφαιρική μάχη. Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα με 40 βαθμούς (13-1-3) και η ΑΕΚ ακολουθεί στη 2η θέση με 38 πόντους (11-5-1).

Μάχη Τερίμ – Αλμέιδα

Η ΑΕΚ, μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού (1-2) στο Φάληρο, «κόλλησε» στο 0-0 μεσοβδόμαδα με τον Άρη στο Κύπελλο και θέλει να συνεχίσει με νίκη προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Οι νταμπλούχοι θέλουν σ’ ένα ακόμη κομβικό ματς να υπερασπιστούν τον τίτλο τους και να πανηγυρίσουν την 3η σερί νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το τεχνικό επιτελείο της «Ένωσης» θα κληθεί να βρει λύσεις σχετικά με τις απουσίες που αντιμετωπίζει. Συγκεκριμένα ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει τους Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί και Ζίνι που βρίσκονται με τις εθνικές τους ομάδες. Η ευχάριστη είδηση είναι ότι οι Μάνταλος και Αραούχο είναι πλέον ετοιμοπόλεμοι.

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν. Οι «πράσινοι» υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ παρουσιάζουν πιο επιθετική διάθεση στο παιχνίδια τους. Αυτό δεν έφερε και το κατάλληλο αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό. Μεσοβδόμαδα, το «τριφύλλι» έμεινε στο 1-1 στη Λεωφόρο με τους Πειραιώτες για τη φάση των «16» του Κυπέλλου και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς την ερχόμενη βδομάδα.

Μόνο νίκη σκέφτονται οι πράσινοι

Ωστόσο, άπαντες σκέφτονται το «τρίποντο» με την ΑΕΚ μέσα στην «Αγιά Σοφιά» και έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης. Στο απουσιολόγιο του Τούρκου Coach βρίσκονται οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ, ενώ ο Τζούρισιτς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Διαθέσιμος είναι πλέον ο Σένκεφελντ, ο οποίος μαζί με τον Βιλένα αναμένεται να παίξουν στο αρχικό σχήμα. Στην επίθεση ο Τερίμ θα πάει με το πλάνο που λειτούργησε καλύτερα με τον Ολυμπιακό και οι Ιωαννίδης, Μαντσίνι μοιάζουν σίγουροι για το αρχικό σχήμα.

Ο Ιωαννίδης τις δύο τελευταίες σεζόν δεν έχει καταφέρει να σκοράρει ποτέ απέναντι στην της ΑΕΚ και έχει τεράστιο κίνητρο.

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μονομάχησαν πέρυσι μέχρι την τελευταία αγωνιστική για την κατάκτηση του τίτλου. Αμφότεροι πανηγύρισαν από μια νίκη στην κανονική διάρκεια και στα play offs μοίρασαν δύο ισοπαλίες με σκορ 0-0.

Στο μοναδικό φετινό δείγμα γραφής η ΑΕΚ νίκησε με 2-1 στη Λεωφόρο με σκόρερ τους Τσούμπερ, Πινέδα.

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming: Σενάρια για Γουέστ Χαμ και Ιωαννίδη!

Ένα μήνα μετά την αποκάλυψη  για παρουσία σκάουτ της Γουέστ Χαμ στη Λεωφόρο, για χάρη του Φώτη Ιωαννίδη, αγγλική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο στράικερ του Παναθηναϊκού, αλλά και ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκονται στα ραντάρ των «Σφυριών».

Η απόκτηση φορ φαντάζει με επιτακτική ανάγκη για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.

Η ιστοσελίδα thewesthamway.com, η οποία καλύπτει τα θέματα της αγγλικής ομάδας μεταξύ άλλων φιλοξενεί άρθρο όπου γίνεται αναφορά στους Φώτη Ιωαννίδη και Βαγγέλη Παυλίδη, ως πιθανούς μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του Ντίνου Μαυροπάνου!

«Δύο Έλληνες επιθετικοί έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ο πρώτος είναι ο Βαγγέλης Παυλίδης από την αντίπαλο μας στo Conference League, Άλκμααρ. Έχει πολύ καλές επιδόσεις στο σκοράρισμα στο ολλανδικό πρωτάθλημα, όμως είναι αρκετά υψηλή η τιμή του.

Ίσως είναι πιο ρεαλιστική η επιλογή του Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, αντίπαλος του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Οι δύο αυτές ομάδες αναμετρήθηκαν πρόσφατα με τον Ιωαννίδη να ισοφαρίζει στο 65΄. Τον παρακολουθήσαμε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, όπου σκόραρε στην ήττα με 2-1 εντυπωσιάζοντας τους σκάουτς μας. Είναι πιο πιθανό να εξεταστεί η περίπτωση του».

«Ο Ρενάτο Σάντσες απέρριψε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Μπεσίκτας»!

Μετά τον Ολυμπιακό, οι Πορτογάλοι συνέδεσαν και τον Παναθηναϊκό με τον Ρενάτο Σάντσες, κάνοντας λόγο για αρνητική στάση του παίκτη.

Η Ρόμα στέλνει πίσω στην Παρί Σ.Ζ. τον Πορτογάλο μέσο. Οι Γάλλοι προσπαθούν να τον ξεφορτωθούν και η ονοματολογία για το μέλλον του καλά κρατεί.

Στην Πορτογαλία “έπαιξε” τις τις τελευταίες μέρες τόσο ο Ολυμπιακός, με τον ΠΑΟΚ, όσο και η Μπεσίκτας του Φερνάντο Σάντος για τον 26χρονο άσο που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια.

Τώρα οι Ίβηρες συνέδεσαν και τον Παναθηναϊκό με τον Σάντσες! Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Μπρούνο Αντράντε του “CNN Portugal” ανέφερε ότι ο παίκτης απέρριψε τον Ολυμπιακό, την Μπεσίκτας, αλλά και το Τριφύλλι, που επίσης εμφανίζεται να ενδιαφέρθηκε.

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming: «Θέλουμε και μπορούμε να επαναλάβουμε το νταμπλ με την ΑΕΚ – Αξίζω μια θέση στην εθνική Αυστρίας για το Euro»

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς μιλά με αυτοπεποίθηση για το ριπίτ της ΑΕΚ στο νταμπλ και τη συμμετοχή του στο Euro το καλοκαίρι.

 

Ο 31χρονος τερματοφύλακας επισήμανε στους συμπατριώτες του πως η Ένωση θέλει και μπορεί να πάρει ξανά το νταμπλ ενώ τόνισε πως αξίζει να βρεθεί στην αποστολή της Αυστρίας για το Euro.

«Τα πράγματα πάνε καλά για μένα. Όλα μηδένισαν το καλοκαίρι», ανέφερε για τη φετινή του πορεία στην ΑΕΚ στην «Kronen Zeitung», όπου λογίζεται ως βασική επιλογή κάτω από τα δοκάρια. Μάλιστα, γίνεται αναφορά στα έξι παιχνίδια και τα 591 λεπτά που κράτησε απαραβίαστη την εστία του στην Ένωση.

Παράλληλα, σχολίασε και το λάθος που έκανε στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ. «Ήταν ατυχές, αχρείαστο, αλλά δεν παραπονιέμαι γι’ αυτό».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι τα παιχνίδια στην Ελλάδα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών, με απόφαση της κυβέρνησης, ο Αυστριακός τερματοφύλακας είπε: «Είναι ένα ευαίσθητο θέμα. Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες. Αλλά επηρεάζει όλες τις ομάδες. Το πρωτάθλημα είναι σφιχτό, μόνο ντέρμπι μας περιμένουν στα πλέι οφ, θέλουμε και μπορούμε να επαναλάβουμε τ νταμπλ».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για τη μη κλήση του την εθνική Αυστρίας: «Θα πρέπει να σκεφτείς έξω από το κουτί. Να αντιληφθείς τι πρωτάθλημα κάνω εδώ, τι είδους πίεση υπάρχει. Αυτό το θέμα είναι ευαίσθητο για μένα».

Για την επικοινωνία του με τον προπονητή τερματοφυλάκων της εθνικής Μίκαελ Γκσμπούρνινγκ: «Ήταν για να γνωριστούμε. Η νούμερο ένα επιλογή για τερματοφύλακα υπάρχει, οι άλλες θέσεις είναι ανοιχτές. Βρίσκομαι υπό παρακολούθηση. Είμαι της άποψης ότι πρέπει να υπάρχει μια θέση για μένα στην αποστολή. Υπάρχει ακόμα χρόνος μέχρι το Euro. Πρέπει να ακολουθήσουν περισσότερες δράσεις».

AEK – Παναθηναϊκος Live Streaming| Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News