Ώρα για το «διπλό» στη Φιλαδέλφεια - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ιωαννίδης: «Δεν γίνεται να μας αφήσει ωραία γεύση από τη στιγμή που δεν κερδίζουμε»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League (14/01, 20:30).

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League (14/01, 20:30). Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 40 βαθμούς (13-1-3) και η ΑΕΚ ακολουθεί στη 2η θέση με 38 πόντους (11-5-1) και το μεγάλο ματς στην άδεια Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Οι «πράσινοι» έχουν τεράστιο κίνητρο για το «τρίποντο» αφού έτσι θα εδραιωθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα θα πάρουν μια άτυπη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο μέσα στη Λεωφόρο.

Ο Φατίχ Τερίμ λειτουργεί με το σκεπτικό ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση και αυτό φάνηκε και μεσοβδόμαδα με τον Ολυμπιακό όταν έδωσε εντολή μετά το 0-1 για φουλ επιθετικό πλάνο. Η ΑΕΚ στα τελευταία ματς δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ και υπάρχει κούραση, αλλά και σημαντικές απουσίες.

AEK-Παναθηναϊκός με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 20:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Βέρμπιτς: «Ποιο θεωρεί το κλειδί για το ματς με την ΑΕΚ»

Ο Βέρμπιτς μετά την λήξη του ντέρμπι μίλησε στον Νίκο Παγκάκη και στο paopantou.gr και στάθηκε στις ευκαιρίες του δευτέρου ημιχρόνου που θα μπορούσαν να φέρουν την νίκη. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Πού θα κριθεί η πρόκριση με τον Ολυμπιακό: «Όπως είπες στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποια λάθη ήταν ένας αγώνας πάνω κάτω με λάθη κ από τις δυο πλευρές. Ο Ολυμπιακός σκόραρε από ένα κόρνερ πριν την λήξη του ημιχρόνου. Στην διάρκεια του ημιχρόνου ο προπονητής έκανε κάποιες αλλαγές, έπαιξε πιο επιθετικά, με 2 επιθετικούς και αυτό έδειξε ότι σήμερα θέλαμε την νίκη. Σκοράραμε το γκολ που θέλαμε αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και παραπάνω γκολ».

Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα έντασης και το έδειξε στο δεύτερο μισό, στο πρώτο γιατί δεν έδειξε το ίδιο πρόσωπο: «Δεν ξέρω, πρέπει να ξαναδούμε το παιχνίδι και να το αναλύσουμε. Σίγουρα πρέπει να μπαίνουμε από το πρώτο λεπτό επιθετικά και έτσι ο καθένας που θα έρχεται στην Λεωφόρο να ξέρει ότι θα είναι σε μόνιμη πίεση».

Έχεις πολύ μεγάλη εμπειρία τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός στον αγώνα στην Φιλαδέλφεια: «Σε αυτά τα παιχνίδια υφίστασαι μόνιμη πίεση άρα πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Πρέπει να ελέγξουμε το ματς και να μην επιτρέψουμε τις αντεπιθέσεις στην ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι ο Γκαρσία είναι ένα πολύ καλός επιθετικός και πρέπει να τον προσέξουμε».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News