Παναθηναϊκός: Οι Αλβανοί αποθεώνουν τον Τερίμ – Ο λόγος

Ο αλβανικός Τύπος αποθεώνει τις τελευταίες μέρες τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ για τις αποφάσεις που παίρνει.

Τερίμ: «Ελπίζω να παραμείνουμε πρώτοι» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ιδιαίτερα αγαπητός έχει αρχίσει να γίνεται ο Φατίχ Τερίμ στην Αλβανία, καθώς όλος ο Τύπος της συγκεκριμένης χώρας τον αποθεώνει για όσες αποφάσεις υλοποιεί στους πράσινους.

Συγκεκριμένα όλος ο Τύπος από τη συγκεκριμένη χώρα μιλάει με κορυφαία λόγια για τον Τούρκο προπονητή, ο οποίος έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλτον Φικάι τηρώντας την υπόσχεση που του είχε δώσει, όταν ήρθε στο Κορωπί.

Αναλυτικά όσα γράφει η «Gazeta Sport Ekspres»:

«Ο θρυλικός Τούρκος προπονητής ετοιμάζει το ταλέντο της Αλβανίας. Ο 18χρονος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φατίχ Τερίμ. Ο θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στον Παναθηναϊκό για λίγο καιρό και ήδη έχει εντοπίσει το ταλέντο του Φικάι. Αφού τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ο Τερίμ τον έβαλε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις και ο Φικάι έκανε το ντεμπούτο του.

Ο Φατίχ Τερίμ προετοιμάζει το νέο ταλέντο της Αλβανίας, με τον Φικάι να έχει τη δυνατότητα να μάθει δίπλα από έναν θρύλο του ποδοσφαίρου».

Exit mobile version