Παναθηναϊκός: Οι Αλβανοί αποθεώνουν τον Τερίμ - Ο λόγος

Ο αλβανικός Τύπος αποθεώνει τις τελευταίες μέρες τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ για τις αποφάσεις που παίρνει.

Τερίμ: «Ελπίζω να παραμείνουμε πρώτοι» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Ιδιαίτερα αγαπητός έχει αρχίσει να γίνεται ο Φατίχ Τερίμ στην Αλβανία, καθώς όλος ο Τύπος της συγκεκριμένης χώρας τον αποθεώνει για όσες αποφάσεις υλοποιεί στους πράσινους.

Συγκεκριμένα όλος ο Τύπος από τη συγκεκριμένη χώρα μιλάει με κορυφαία λόγια για τον Τούρκο προπονητή, ο οποίος έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στον Έλτον Φικάι τηρώντας την υπόσχεση που του είχε δώσει, όταν ήρθε στο Κορωπί.

Αναλυτικά όσα γράφει η «Gazeta Sport Ekspres»:

«Ο θρυλικός Τούρκος προπονητής ετοιμάζει το ταλέντο της Αλβανίας. Ο 18χρονος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Φατίχ Τερίμ. Ο θρύλος του τουρκικού ποδοσφαίρου βρίσκεται στον Παναθηναϊκό για λίγο καιρό και ήδη έχει εντοπίσει το ταλέντο του Φικάι. Αφού τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, ο Τερίμ τον έβαλε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις και ο Φικάι έκανε το ντεμπούτο του.

Ο Φατίχ Τερίμ προετοιμάζει το νέο ταλέντο της Αλβανίας, με τον Φικάι να έχει τη δυνατότητα να μάθει δίπλα από έναν θρύλο του ποδοσφαίρου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr