Παναθηναϊκός: Επισκέφθηκε την Ακρόπολη ο Αράο (pic)

Ο Γουίλιαν Αράο επισκέφθηκε την Ακρόπολη την περασμένη Τρίτη (09/01) παρέα με τη σύζυγό του, η οποία ανέβασε φωτογραφίες στο instagram.

Παναθηναϊκός: Επισκέφθηκε την Ακρόπολη ο Αράο (pic)

Ο Γουίλιαν Αράο μία μέρα πριν από το μεγάλο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος αποφάσισε να επισκεφθεί με τη γυναίκα του, την Ακρόπολη.

Συγκεκριμένα το ζευγάρι επισκέφθηκε το ιστορικό αυτό μέρος θέλοντας να γνωρίσει ακόμα περισσότερα πράγματα για την Ελλάδα και την ιστορία της χώρας, στην οποία αγωνίζεται ο Βραζιλιάνος μέσος.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι η γυναίκα του άσου του Παναθηναϊκού ανέβασε ορισμένες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram κάνοντας γνωστή την επίσκεψη του ζεύγους στο ιστορικό αυτό μέρος.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amanda M. Arão (@amanda_arao)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr