Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 10/01

Παναθηναϊκός: Όσα πρόσφερε ο Ζέκα στα πρώτα 90' που έπαιξε

Το πρώτο από τα δύο ημίχρονα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό διεξάγεται την Τετάρτη το βράδυ στη Λεωφόρο (21:30) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου.

Το πρώτο από τα δύο ημίχρονα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό διεξάγεται την Τετάρτη το βράδυ στη Λεωφόρο (21:30) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου. Το «τριφύλλι» μετά τη νίκη με τον Παναιτωλικό φιγουράρεικαι πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας στη Super League, την ώρα που ο Ολυμπιακός έπεσε στα τάρταρα (4η θέση και -8) μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο Φάληρο. Στους «πράσινους» η αυτοπεποίθηση εκτοξεύθηκε στα ύψη, ενώ το συγκεκριμένο ματς είναι και το πρώτο ελληνικό ντέρμπι με τον Φατίχ Τερίμ στον πάγκο.

Το γεγονός ότι η άμυνα του Ολυμπιακού μπάζει νερά είναι ένα από τα βασικά θέμα που απασχολεί το «ερυθρόλευκο» τεχνικό επιτελείο. Ο Φατίχ Τερίμ στην κορυφή της επίθεσης έχει το υπερόπλο που λέγεται Φώτης Ιωαννίδης, ενώ το ευχάριστο είναι ότι στο περασμένο ματς είδε και τον Σπόραρ να επιστρέφει στα γκολ.

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 21:30 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Γεμάτη ενδιαφέρουσες ατάκες ήταν η συνέντευξη Τύπου του Φατίχ Τερίμ, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε.

Τι του άρεσε από τον Παναθηναϊκό σήμερα και τι όχι: «Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι που κερδίσαμε. Σιγά σιγά θα το πάμε και πιο καλά. Αυτή τη στιγμή είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία κα μπορεί να παραμείνουμε ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα. Μου άρεσε πολύ που πιέζαμε πολύ, αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν σκοράραμε στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Για τους δύο φορ που χρησιμοποίησε στο β’ ημίχρονο: «Δεν μπορούμε να έχουμε μόνο ένα σχέδιο που παίζουμε αλλά να υπάρχει και plan b. Ο Φώτης στο πρώτο ημίχρονο έπαιζε με τρεις στόπερ και δυσκολεύτηκε λίγο. Γι’ αυτό βάλαμε τον Σπόραρ. Μόλις βρήκαμε σκορ, βγάλαμε τον ένα επιθετικό. Σε τρεις μέρες υπάρχει κι άλλο παιχνίδι, κουράστηκαν οι παίκτες. Στο ποδόσφαιρο πάντα δεν πηγαίνει όπως το σκέφτεσαι, αλλάζουν τα πράγματα μέσα στο γήπεδο. Το Νο45 (Ζοάο Πέδρο) από την αντίπαλη ομάδα ήταν πολύ καλός στις ψηλές μπάλες. Ήταν πολύ σημαντικό να κρατάμε το παιχνίδι και γι’ αυτό κάναμε τις αλλαγές στο τέλος».

Για τον Σπόραρ: «Αυτό το παιχνίδι θα το παίζουμε όλοι μαζί. Ανά τρεις μέρες θα παίζουμε αγώνες. Ήταν πολύ σημαντικό που ήρθε από τον πάγκο και σκόραρε, χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Έτσι είμαστε μία ομάδα, πρέπει να συντονιστούμε όλοι μαζί. Δεν υπάρχει το “δεν παίζω, δεν θα δώσω τα πάντα”. Από τον πρόεδρο μέχρι εμένα, είμαστε μία ομάδα. Άσχετα αν ερχόμαστε από τον πάγκο, πρέπει να δώσουμε ό,τι χρειάζεται».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News