«Λόκαρε» στόπερ ο Παναθηναϊκός
Θέμα ωρών πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του πρώτου κεντρικού αμυντικού στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα έρθει, για να παίξει βασικός.
Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία προκειμένου να αγοράσει τον πρώτο από τους συνολικά δύο στόπερ που χρειάζεται τον Ιανουάριου.
Μάλιστα ο πρώτος που αναμένεται να έρθει μέσα στις επόμενες ώρες θα είναι κι εκείνος που προορίζεται ως βασικός και θα δώσει σημαντικές λύσεις στα χέρια του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του, τους Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.
Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε πως ο στόπερ που θα έρθει στους πράσινους δε θα είναι ο Άντριου Γκραβιγιόν, όπως έγραφαν τούρκικα δημοσιεύματα.
Μάλιστα ο συγκεκριμένος στόπερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον άλλης ελληνικής ομάδας, με τον Παναθηναϊκό να μην ασχολείται με την περίπτωσή του.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»