Ο μάνατζερ του Μαντσίνι πρότεινε τον παίκτη σε ομάδες της Ρωσίας!

Μαντσίνι: «Ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους»

Ο μάνατζερ του Ντάνιελ Μαντσίνι, Γκάμπριελ Λιτέρι, διαφήμισε τον πελάτη του στη ρωσική αγορά.

Ο Λιτέρι μίλησε στη ρωσική ιστοσελίδα «РБ Спорт» και με τις δηλώσεις του, έβαλε τον Μαντσίνι στο… ράφι της αγοράς της Ρωσίας.

Αρχικά, ο Αργεντινός μάνατζερ τόνισε για τον 27χρονο εξτρέμ του Παναθηναϊκού ότι «είμαστε έτοιμοι να εξετάσουμε προσφορές από άλλες ομάδες».

Στη συνέχεια, Ρώσος δημοσιογράφος θύμισε στον Λιτέρι το καλοκαιρινό ενδιαφέρον της Κράσνονταρ και την απόρριψη της πρότασης από τον Παναθηναϊκό.

Ο Λιτέρι απάντησε ότι «με την Κράσνονταρ δεν έχουμε επικοινωνήσει ξανά, αλλά είμαστε έτοιμοι να σκεφτούμε επιλογές από τη Ρωσία».

Ο Μαντσίνι ανέκαθεν ασκούσε γοητεία στις ρωσικές ομάδες. Όταν ο Παναθηναϊκός τον αγόρασε από τον Άρη, και τότε υπάρχει σοβαρή κρούση από τη Ρωσία, αλλά ο Αργεντινός εξτρέμ κατέληξε στην Αθήνα.

Το συμβόλαιο του Μαντσίνι με τον Παναθηναϊκό λήγει τον Ιούνιο του 2026 και τον τελευταίο λόγο έχουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.

Οι οποίοι πάντως έχουν ξεκαθαρίσει αρκετές φορές στους εκπροσώπους των βασικών ποδοσφαιριστών, πως δεν θα πουληθεί κανείς στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

O Ντάνιελ Μαντσίνι έχει αγωνιστεί φέτος σε 25 παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα, Europa League και προκριματικά Champions League, ενώ έχει σκοράρει 3 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News