Ραπτόπουλος: «Αυτή είναι η διαφορά Τερίμ-Ιβάν, αυτά βλέπω στο ΠΑΟ-Παναιτωλικός» (vid)

Ραπτόπουλος: «Αυτή είναι η διαφορά Τερίμ-Ιβάν, αυτά βλέπω στο ΠΑΟ-Παναιτωλικός» (vid)

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Κωστής Ραπτόπουλος ανέλυσε το πρώτο παιχνίδι του Φατίχ Τερίμ στο πάγκο του Παναθηναϊκού και έκανε τη πρόβλεψη του για την αναμέτρηση του Τριφυλλιού με τον Παναιτωλικό (7/1,17:00).

Αναλυτικά όσα είπε ο δημοσιογράφος:

«Είδα τον Φατίχ Τερίμ να είναι λίγο συμμαζεμένος, προσεκτικός με μικρές καινοτομίες, νομίζω ότι μετά το 1-0 και το 2-0 αυτός επειδή δεν ξέρει ακόμα καλά την ομάδα την συμμαζεύει και πάει για το αποτέλεσμα.

Δεν ξέρω αν ανοιχτεί αργότερα γιατί μας είπαν ότι παίζει ανοικτά. Οι αλλαγές του έδειξαν ότι μπορεί να την ανακατέψει την τράπουλα στο κοουτσάρισμα του.

Αυτός έκανε σε σωστό χρόνο τις αλλαγές του και μιλούσε πάρα πολύ με τους παίκτες σε αντίθεση με εκείνο το παγωμένο πράγμα του Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναιτωλικός έκανε μεγάλη νίκη αλλά δεν είναι καλή ομάδα και κάνει τσαπατσούλικα μαρκαρίσματα στην άμυνα. Βλέπω όβερ 4,5 κάρτες και πέναλτι στο παιχνίδι.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News