Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση 07/01

Παναθηναϊκός: Η μεγάλη έκπληξη του Τερίμ

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο (07/01, 17:00) με στόχο νέα νίκη στην κούρσα κορυφής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο (07/01, 17:00) με στόχο νέα νίκη στην κούρσα κορυφής της Super League. Μετά το ντεμπούτο του Φατίχ Τερίμ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (2-0), ο Παναθηναϊκός δίνει δεύτερο συνεχόμενο ματς στη Λεωφόρο, αυτή τη φορά με τον Παναιτωλικό που επίσης μάχεται για τη σωτηρία του.

Οι «πράσινοι» έκαναν νικηφόρο ποδαρικό στο 2024 με τα γκολ του Φώτη Ιωαννίδη και του Τόνι Βιλένα και ο Τούρκος τεχνικός έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στον πάγκο, προσπαθώντας μέσω… ταχύρρυθμων μαθημάτων να περάσει τη φιλοσοφία τους στους παίκτες του καθώς το πρόγραμμα είναι γεμάτο και οι ισορροπίες στην κορυφή λεπτές.

Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός με τη σέντρα προγραμματισμένο στις 17:00 και τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sport 1.

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός καναλι ωρα: Τηλεοπτικη μεταδοση

Δυσκολεύει η συμμετοχή του Μπαρτ Σένκεφελντ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό (7/1, 17:00).
Ο Ολλανδός στόπερ ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και πλέον μειώνονται οι πιθανότητες να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι με τους Αγρινιώτες.

Αντιθέτως ο Χουάνκαρ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και έλαβε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση. Από εκεί και πέρα τη θεραπεία τους συνέχισαν για μία ακόμα μέρα οι Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της προπόνησης, οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News