Πρόεδρος Ατλέτικο Μινέιρο για Μπερνάρ: «Ας δουλέψουμε με μυστικότητα»
Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μινέιρο σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Μπερνάρ Ντουάρτε για τον σύλλογο της Βραζιλίας.
Ο Μπερνάρ Ντουάρτε είχε σχολιάσει σε δηλώσεις του πως μελλοντικός του στόχος θα ήταν να γυρίσει στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στην Ατλέτικο Μινέιρο, όπου είναι μια ξεχωριστή ομάδα για εκείνον.
Ο Βραζιλιάνος άσος θέλει να κλείσει την καριέρα του στη χώρα του καφέ αλλά και παράλληλα να το κάνει ως μέλος της ομάδας που τον ανέδειξε ποδοσφαιρικά, για ν’ ακολουθήσει έπειτα μια τεράστια καριέρα.
Μάλιστα μετά τις που έκανε ο άσος του Τριφυλλιού περί επιστροφής του στην Ατλέτικο Μινέιρο, ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Σέρτζιο Κοέλιο, τοποθετήθηκε επί του συγκεκριμένου θέματος που, κακά τα ψέματα, παίζει τον τελευταίο καιρό πολύ στη Βραζιλία.
Το σχόλιο του Σέρτζιο Κοέλιο:
«Ο Μπερνάρ είναι ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο οι περισσότερες ομάδες θα ήθελαν στο δυναμικό τους. Σε σχέση με την Ατλέτικο Μινέιρο, από το να λέμε δημοσίως ονόματα και θέσεις, είναι προτιμότερο να σιωπήσουμε. Όταν μιλάς πολύ, προκαλείς προβλήματα, προσελκύεις την προσοχή των άλλων ομάδων. Ας δουλέψουμε με μυστικότητα».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΤέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως το καλοκαίρι στη διάρκεια των διακοπών του, ο Μπερνάρ είδε παιχνίδι της πρωήν ομάδας του κι αποθεώθηκε με την αγάπη να είναι αμοιβαία, όπως καταλαβαίνει κανείς.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Πάσαλιτς της Αταλάντα»
- Νίστρουπ στους παίκτες: «Πονάτε και σταματάτε; Δεν σας αρέσει κάτι και σταματάτε; Όχι στην ομάδα μου»
- «Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού - Ντε Φράι, η αλλαγή στη διάρκεια του συμβολαίου»
- «Και ο Παναθηναϊκός για Κυζιρίδη, τα χρήματα που ζητά η Χαρτς»
- Γάτας: «Παίρνει φορ ο Παναθηναϊκός, οι δύο που αποχωρούν»