Φώτης Ιωαννίδης - Ελένη Βουλγαράκη: Το μήνυμα «φωτιά» του Μισθοφόρου! (pic)
Talk of the town έχει γίνει η σχέση του Φώτη Ιωαννίδη και της Ελένης Βουλγαράκη.
Όπως διαβάσατε, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως «Μισθοφόρος» από το πέρασμά του στο Survivor, έφερε τον Φώτη Ιωαννίδη κοντά στην Ελένη Βουλγαράκη και έκανε το προξενιό.
Πριν βγουν τα δημοσιεύματα περί της σχέσης του επιθετικού του Παναθηναϊκού με την όμορφη παρουσιάστρια, ο «Μισθοφόρος» είχε αφήσει ένα μήνυμα στο προφίλ της τελευταίας που μαρτυρούσε ότι κάτι… παίζει.
«Με ένα καλό παιδί Ελένη μου άιντε», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης με την ωραία Ελένη να του κλείνει το μάτι.
Η Ελένη Βουλγαράκη καταδιώχθηκε από τους δημοσιογράφους το πρωί της Πέμπτης για να μιλήσει για τη νέα της σχέσης, ωστόσο, εκείνη απέφυγε να δώσει κάποια απάντηση. Το ίδιο σκηνικό, είχε συμβεί και για τον Δημήτρη Κουρμπέλη προ ολίγων μηνών, μέχρι να έρθει η διάψευση από την ίδια.
Δείτε παρακάτω:

Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έβραζε ξανά το Τ-Center! Η επίσημη προσέλευση στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι
- «Μήνυμα Παναθηναϊκού σε ομάδες για Τεττέη - Tιμή-ρεκόρ αποφάσισε ο Αλαφούζος»
- Τι περιμένει ο Παναθηναϊκός για να κλείσει μεταγραφή στο «5»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Οι πιθανοί αντι-Λιβάι με Ολυμπιακό αν δεν παίξει
- ΣΠΟΡ FM TV: Τι ισχύει με την εγγραφή και τη δωρεάν θέαση