Παναθηναϊκός: Σπάει το ρόδι ο Έλτον Φικάι!

Ο Ελτόν Φικάι πάει για συμμετοχή σήμερα, μιας κι όλη η οπισθοφυλακή είναι σακατεμένη.

Επίσημο: Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο σε σπουδαίο ταλέντο

Διεθνής με την U19 της Αλβανίας,18 χρονών, τεχνίτης, στις 12 Ιούλη υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, με την ΠΑΕ να τον επιβραβεύει για την καλή προετοιμασία που έκανε στην Αυστρία.

Αριστεροπόδαρος, στους μικρούς έπαιζε μπακ και αριστερός στόπερ, θα μπορούσε να δοκιμαστεί νωρίτερα φέτος σε πιο εύκολα ματς, αντί να ταλαιπωρείται ο Τιν Γεντβάι.

Τον Ιούλη είδαμε τον μικρό βασικό στο φιλικό που έδωσε ο Παναθηναϊκός με την Ρογκάσκα. Μάλιστα, ο Φικάι έδειξε και καλά στοιχεία με αποτέλεσμα από εκεί που τον γνώριζαν μόνο όσοι ασχολούνται με τις ακαδημίες, το όνομά του να αρχίζει να συζητείται κι από τους υπόλοιπους οπαδούς της ομάδας.

Πάντως, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως ο Φικάι είναι ένα πρότζεκτ που βρίσκεται σε εξέλιξη και μάλιστα σημαντικό αφού πρόκειται για αριστεροπόδαρο στόπερ/αμυντικό που γενικώς είναι δυσεύρετοι στην αγορά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr