Παναθηναϊκός: Λέτε να ξαναγίνει το μπαμ με Αϊτόρ;

Παναθηναϊκός: Φαινόταν από Βιγιαρεάλ με Αϊτόρ!

Εξαιρετικές αναμνήσεις γεννά στον Αϊτόρ το αποψινό εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Την περσινή περίοδο (17 Σεπτεμβρίου 2022) το τριφύλλι λύγισε 3-0 τους Ηπειρώτες, στήνοντας πάρτι κορυφής στη Λεωφόρο, με 5/5 νίκες και τον Ισπανό σκόρερ όλων των τερμάτων του.

Ο Ίβηρας στο ξεκίνημα του περασμένου πρωταθλήματος ήταν σε απίθανη κατάσταση. Ως το ματς με τα Γιάννενα είχε συμμετοχή στα 8 από τα 9 γκολ της ομάδας κι έκανε θραύση! Λέτε να τον ξεκινήσει βασικό απόψε ο Φατίχ Τερίμ;

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού καλείται να έχει τους ποδοσφαιριστές του κοντά στο ταβάνι τους σύντομα. Από τη στιγμή που θα συμβαίνει αυτό, κάθε “μικρός” στη Λεωφόρο θα χάνει, εύκολα ή δύσκολα.

Οι περισσότεροι κάθε φορά που μιλούν για ποδόσφαιρο στέκονται σε λεπτομέρειες που αφορούν τις επιλογές του κάθε προπονητή σε τακτικό επίπεδο.

Το πιο σημαντικό από όλα όμως, η πραγματική δουλειά του κόουτς, είναι να καταφέρνει να έχει τους αθλητές του στο καλύτερο δυνατό επίπεδο. Αν το πετύχει, οι ποδοσφαιριστές μπορούν να τα διορθώσουν ακόμα και πιθανά δικά του λάθη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News