Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Πάει για το μπαμ με Σογιουντσού ο Τερίμ»

Ο Φατίχ Τερίμ σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία θα προσπαθήσει να φέρει στην Ελλάδα τον Τσαγκλάρ Σογιουντσού της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Πάει για το μπαμ με Σογιουντσού ο Τερίμ»

Ο Τσαγκλάρ Σογιουντσού είναι ένα από τα τελευταία ονόματα που γράφτηκαν στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού για τη θέση του στόπερ.

Ο Τούρκος αμυντικός αγωνίζεται στην Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι μια εξαιρετική αλλά παράλληλα και τρομερά δύσκολη περίπτωση αμυντικού, όμως ο Φατίχ Τερίμ θα μπορούσε να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, προκειμένου να τον ωθήσει να πει το «ναι».

Ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει πολύ χρόνο στην Ισπανία και αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει στην υπόθεση ο Τερίμ, καθώς ο Τούρκος ποδοσφαιριστής θέλει σαν τρελός να συμμετάσχει στο Euro 2024 και θα ψάξει να βρει μια ομάδα που θα έχει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα ούτε τα λεφτά είναι πρόβλημα, 12 εκατ ευρώ η αξία του, διότι οι πράσινοι θα χτυπήσουν την πόρτα της ισπανικής ομάδας για δανεισμό κι όχι για αγορά με τους «Ροχιμπλάνκος» να καλύπτουν μεγάλο οικονομικό μέρος του συμβολαίου του.

Είναι δεδομένο πως η περίπτωση του Σογιουντσού χαρακτηρίζεται ως «mission impossible», όμως ο Τερίμ μπορεί να χρησιμοποιήσει τη φήμη και τις γνωριμίες του, προκειμένου να υλοποιήσει το μεγάλο μπαμ για το κέντρο της άμυνας.

Τέλος, να αναφέρουμε πως τουρκικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Τούρκος τεχνικός του Τριφυλλιού έχει ήδη επικοινωνήσει με τον συμπατριώτη του στόπερ και προσπαθεί να τον πείσει να φορέσει τα πράσινα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr