Κλεϊνχέισλερ: «Μεγάλη ομάδα η Χάιντουκ, θα κάνω τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Κλεϊνχέισλερ: «Μεγάλη ομάδα η Χάιντουκ, θα κάνω τα πάντα για να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ κατά την παρουσίασή του από τη Χάιντουκ δήλωσε τα καλύτερα για τη νέα του ομάδα και πως θέλει να τη βοηθήσει να φτάσει στους στόχους της.

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ είναι από χθες ποδοσφαιριστής της Χάιντουκ Σπλιτ με τον Ούγγρο άσο να παρουσιάζεται από τη νέα του ομάδα και να την… αποθεώνει!

Από εκεί και πέρα ο ίδιος δήλωσε πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του, προκειμένου η Χάιντουκ να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να δώσει χαρά στον κόσμο της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που τελικά είμαι εδώ. Οι τελευταίες μέρες ήταν μεγάλες, αλλά όλα τελειώσαν έχοντας κοινή ικανοποίηση. Ανυπομονώ να προπονηθώ με τους νέους συμπαίκτες μου. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Χάιντουκ.

Θα κάνω τα πάντα για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να πιάσουμε τους στόχους μας. Ο σύλλογος περιμένει πολύ καιρό για αυτή τη στιγμή. Βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και δεν θα μου πάρει πολύ χρόνο για να ενσωματωθώ με την ομάδα.

Μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα όλοι μαζί. Πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Όταν δουλεύεις σκληρά στις προπονήσεις, είσαι καλός και στους αγώνες. Θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο για να γίνουμε καλύτεροι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News