Παναθηναϊκός: «Η Παλμέιρας τα πιο πολλά χρήματα σε Μπερνάρ»
Ο Βραζιλιάνικος τύπος συνεχίζει να ασχολείται έντονα με τον μέλλον του Μπερνάρ.
Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου στον Παναθηναϊκό λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι φήμες για επαναπατρισμό του δίνουν και… παίρνουν.
Πιο συγκεκριμένα, οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον παίκτη του Τριφυλλιού είναι οι Παλμέιρας, Σάο Πάολο, Κορίνθιανς, Φλαμένγκο, και Φλουμινένσε.
Μάλιστα η Παλμέιρας φέρεται να έχει καταθέσει την υψηλότερη προσφορά στον Μπερνάρ.
Από την πλευρά του ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του ότι σκέφτεται τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό και έχει σκοπό να τιμήσει το συμβόλαιο του.
Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος youtuber Μάρκο Γκέβες, επικαλούμενος πρόσωπα από το περιβάλλον του Μπερνάρ, υποστήριξε πως ο ποδοσφαιριστής θα περιμένει πρόταση από την Ατλέτικο Μινέιρο από την οποία ξεκίνησε τη καριέρα του ο παίκτης και δεν θα βιαστεί να υπογράψει σε άλλη βραζιλιάνικη ομάδα.
Ακόμα ο Γκέβες τονίζει πως ο Μπερνάρ δεν έχει αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα για να επαναπατριστεί.
Άρα, είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στην Ευρώπη με το σενάριο της ανανέωσης του Μπερνάρ με τον Παναθηναϊκό να είναι υπαρκτό.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αποφάσεις για Χολμς: «Ίσως βλέπει τα ματς από την άκρη του πάγκου ή την εξέδρα»
- Υπογραφές... άμεσα: Πώς ο Κοτσόλης «έδεσε» τον Κάτρη στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός, παραμονή Ρενάτο: Ο δανεισμός, η στάση της Παρί και οι απολαβές
- Η ανατροπή του Ταμπόρδα: Γιατί δεν έπαιζε, πώς αποφασίστηκε η παραμονή, το τηλέφωνο του Ρότσα
- Ο Μαξίμοβιτς έριξε γέφυρες επιστροφής στον Παναθηναϊκό - Η στάση Μπενίτεθ, Κορόνα