Παναθηναϊκός: «Σήμερα τελειώνει του Κλεϊνχέισλερ στην Χάιντουκ Σπλιτ»

Παναθηναϊκός: Αγωνίστηκε μετά από 124 μέρες ο Κλεϊνχέισλερ!

Παρελθόν αναμένεται ν’ αποτελέσει από τον Παναθηναϊκό ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ με τα ρεπορτάζ από τη χώρα του να αναφέρουν ότι η μεταγραφή θα τελειώσει σήμερα.

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αυτόν τον Ιανουάριο και να συνεχίσει την καριέρα του στη Χάιντουκ Σπλιτ.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι στη χώρα του Κλεϊχέισλερ τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η μεταγραφή είναι τελειωμένη και εντός της ημέρας ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει στον κροατικό σύλλογο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, θα γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Σάρλια, ενώ θα συναντήσει και τον άλλοτε άσο της ΑΕΚ, Μάρκο Λιβάγια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News