ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Το μήνυμα στους φιλάθλους και η... απάντηση του Μάγκνουσον (pic)

Ο Παναθηναϊκός έστειλε μέσω των social media ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους του, καθώς λόγω εορτών δεν υπήρχε αγωνιστική δράση.

Μάγκνουσον: «Έπαθα μπλακ άουτ στο πέναλτι του Μλαντένοβιτς»

Η Super League δεν έχει αγωνιστική δράση εντός των Χριστουγέννων όπως συμβαίνει σε άλλα πρωταθλήματα (Premier League) με τις ομάδες να κάνουν μια μικρή παύση.

Γι’ αυτό το λόγο, λοιπόν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει, μία μέρα πριν την επανέναρξη, μια ξεχωριστή δημοσίευση προς τον κόσμο της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα μέσω των social media η πράσινη ΠΑΕ ανέβασε μια φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Να σηκώσει το χέρι όποιος του έχει λείψει η ΠΑΝΑΘΑ».

Μάλιστα ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, όπως θα δείτε και παρακάτω, απάντησε μ’ ένα σχόλιο στη συγκεκριμένη φωτογραφία, σηκώνοντας ουσιαστικά το χέρι του.

Δείτε τη δημοσίευση:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr