Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ο ερχομός του Τερίμ αλλάζει και τα δεδομένα για Αντούνα!

Παναθηναϊκός: Θέλει δανεικό σε πρώτο χρόνο τον Αντούνα!

Ένας ποδοσφαιριστής που είχε απασχολήσει όσο κανείς τον Παναθηναϊκό επί Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ήταν ο Ουριέλ Αντούνα.

Ο Μεξικανός εξτρέμ έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό το περασμένο καλοκαίρι, όμως, οι παράλογες απαιτήσεις της Κρουζ Αζούλ «φρέναραν» τη μεταγραφή.

Δεν είναι μυστικός πως το όνειρο του Αντούνα ήταν να παίξει στην Ευρώπη και ήθελε να παίξει σαν τρελός στον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, στο Τριφύλλι δεν είπαν το «ναι» στα εξωφρενικά ποσά που ζητούσε η «Μάκινα» για την παραχώρηση του Αντούνα.

Το συμβόλαιο του διεθνή ποδοσφαιριστή λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και από την 1η Γενάρη θα έχει το δικαίωμα να μπει σε διαπραγματεύσεις με νέο σύλλογο. Προ ημερών, οι Μεξικανοί είχαν επαναφέρει το όνομα του Αντούνα για το Τριφύλλι, ωστόσο, την 26η Δεκέμβρη ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά στον Τερίμ.

Η αποχώρηση του Ιβάν και ο ερχομός του Τερίμ δεν αποκλείεται να ανατρέψει τα δεδομένα, όσον αφορά τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση, διότι ο νέος προπονητής ενδεχομένως, να έχει εντοπίσει άλλες περιπτώσεις παικτών.

Ακόμη ένα δεδομένο, μετά και την προσθήκη του Λημνιού, ο Παναθηναϊκός δεν «καίγεται» τον χειμώνα για την απόκτηση εξτρέμ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News