Ο προπονητής της Τβέντε αποθέωσε τον Λημνιό!

Ο Ολλανδός τεχνικός Ρον Γιανς, που είχε ξεχωρίσει τον Δημήτρη Λημνιό και τον πήρε στην Τβέντε, μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Έλληνας εξτρέμ στο προσκήνιο, τα δεδομένα

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna:

«Τον πήραμε από την Κολωνία πριν από 2,5 χρόνια. Με είχε εντυπωσιάσει το πόσο καλή ήταν η φυσική του κατάσταση.

Ήταν από τους καλύτερους παίκτες που είχα δει στο κομμάτι της αθλητικότητας. Πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ισχυρή προσωπικότητα, καλός χαρακτήρας»

«Μπορεί να σκοράρει, έχει το γκολ. Πρεσάρει τον αντίπαλο, είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, σουτάρει σε κάθε ευκαιρία.

Μπορεί να αμυνθεί πολύ καλά. Πραγματικά είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Τον αγαπάω! Αγαπώ να δουλεύω μαζί του».

Για τους λόγους που δεν παρέμεινε στην Τβέντε, είπε πως: «Η Κολωνία ήθελε αρκετά χρήματα για να μας τον παραχωρήσει που δεν μπορούσαμε να δώσουμε, ενώ ακολούθησε και ο σοβαρός τραυματισμός του». 

Ενώ για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, είπε χαμογελώντας: «Φυσικά θα το ήθελα. Αν είχαμε τα χρήματα…». 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr