Ο προπονητής της Τβέντε αποθέωσε τον Λημνιό!
Ο Ολλανδός τεχνικός Ρον Γιανς, που είχε ξεχωρίσει τον Δημήτρη Λημνιό και τον πήρε στην Τβέντε, μίλησε για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο sdna:
«Τον πήραμε από την Κολωνία πριν από 2,5 χρόνια. Με είχε εντυπωσιάσει το πόσο καλή ήταν η φυσική του κατάσταση.
Ήταν από τους καλύτερους παίκτες που είχα δει στο κομμάτι της αθλητικότητας. Πρόκειται για πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ισχυρή προσωπικότητα, καλός χαρακτήρας»
«Μπορεί να σκοράρει, έχει το γκολ. Πρεσάρει τον αντίπαλο, είναι εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός, σουτάρει σε κάθε ευκαιρία.
Μπορεί να αμυνθεί πολύ καλά. Πραγματικά είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Τον αγαπάω! Αγαπώ να δουλεύω μαζί του».
Για τους λόγους που δεν παρέμεινε στην Τβέντε, είπε πως: «Η Κολωνία ήθελε αρκετά χρήματα για να μας τον παραχωρήσει που δεν μπορούσαμε να δώσουμε, ενώ ακολούθησε και ο σοβαρός τραυματισμός του».
Ενώ για το αν θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, είπε χαμογελώντας: «Φυσικά θα το ήθελα. Αν είχαμε τα χρήματα…».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ενδεκάδες Μπέτις – Παναθηναϊκός: Πώς θα παίξουν, τα τελευταία νέα
- «Ο Χολμς ίσως είναι εκτός δωδεκάδας στο Παναθηναϊκός-Ερυθρός, οι λόγοι»
- Ραπτόπουλος: «Απαισιόδοξος για Παναθηναϊκό, 3-1 υπέρ της Μπέτις»
- «Λήφθηκε απόφαση για πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ στον Παναθηναϊκό»
- Το δίδυμο στόπερ που μπορεί να αλλάξει επίπεδο τον Παναθηναϊκό