Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες του deal με Λημνιό, οι απολαβές και το ποσοστό μεταπώλησης

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες του deal με Λημνιό, οι απολαβές και το ποσοστό μεταπώλησης

Μία εξαιρετική συμφωνία πέτυχε ο Παναθηναϊκός για τη μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού.

Η Κολωνία, στην οποία ανήκε ο διεθνής εξτρέμ, παραχώρησε τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή χωρίς να εισπράξει αντίτιμο.

Η γερμανική ομάδα διατηρεί 10% ποσοστό μεταπώλησης, σε ενδεχόμενη μελλοντική παραχώρηση του Λημνιού από τον Παναθηναϊκού.

Όσον αφορά τον παίκτη, αυτός θα εισπράξει συνολικά το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ για τα επόμενα 3 χρόνια.

«Είναι σημαντικό για μένα, να μπορώ να παίξω ώστε διεκδικήσω μία θέση στην Εθνική Ομάδα. Η Ελλάδα έχει ακόμα ευκαιρία να παίξει στο EURO. Θέλω να βοηθήσω να γίνει αυτό. Ανυπομονώ επίσης να παίξω ξανά στην πατρίδα μου. 

Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα, όλους τους εμπλεκόμενους και τους φιλάθλους για την υποστήριξή τους. Σταυρώνω τα δάχτυλά μου για την Κολωνία για το δεύτερο μισό της σεζόν, ώστε να παραμείνουν στην Bundesliga» τόνισε ο Λημνιός στο σάιτ της Κολωνίας.

Εξυπακούεται πως οι χειρισμοί των παραγόντων του Τριφυλλιού ήταν εξαιρετικοί. Ο Λημνιός είναι μόλις 25 ετών και έχει τις προδιαγραφές για να βοηθήσει, ενώ ψάχνει την ολική επαναφορά και στην Εθνική Ελλάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News