Χελάκης: «Ο Γιοβάνοβιτς πήρε χαλάσματα. Με αυτόν γυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο»

Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Και τώρα επτά αλλαγές με Μπράγκα;

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης μίλησε για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον τρόπο που έφυγε από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη sportday:

«Ποίησε ήθος. Ήταν και παραμένει σε ανεπάρκεια στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο που ακούγεται όποιος φωνάζει πιο δυνατά και σε ορισμένες περιπτώσεις πιο αισχρά.

Υπήρξαν στιγμές που η φωνή του ήταν βοώντος εν τη ερήμω. Αξιοπρεπής, χωρίς νας τα φορτώνει σε άλλους ακόμα και όταν αγανακτούσε ήταν μέσα στα όρια της ευπρέπειας.

Ήρθαν έτσι τα πράγματα που ο ευπρεπής Ιβάν γνώρισε μία απρεπή συμπεριφορά. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρό μας.

Για την ακρίβεια τέτοια συμβαίνουν πολύ συχνά. Ακόμα και στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του ο κ.Γιοβάνοβιτς ήταν αξιοπρεπής χωρίς να φανερώσει πίκρα και πολύ περισσότερο να ανταποδώσει λεκτικά καμία απαράδεκτη συμπεριφορά.

Ωστόσο και πέρα από όλα αυτά τα τόσο σημαντικά, ήταν και φυσικά παραμένει ένας εξαιρετικός προπονητής.

Πήρε χαλάσματα και παρέδωσε μία ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έκανε τον κόσμο της να επιστρέψει στο γήπεδο, να την παρακολουθεί και να την χαίρεται, θα είναι κρίμα αυτός ο προπονητής ν’ απομακρυνθεί από το ανάπηρο ποδόσφαιρό μας.

Το κείμενο δεν κάνει προξενιό, υπογραμμίζει μία ανάγκη. Το ποδόσφαιρό μας έχει ανάγκη από προπονητές που δημιουργούν ομάδες βάζοντας την προσωπική τους σφραγίδα. Όπως για παράδειγμα κάνει και ο Αλμέιδα στην ΑΕΚ.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News