Παναθηναϊκός: Τι αναφέρουν τα Γερμανικά ΜΜΕ για την μεταγραφή Λημνιού

Παναθηναϊκός: Επαφή με την πλευρά του Λημνιού

Αίσθηση προκάλεσε στις τάξεις των γερμανικών ΜΜΕ η απόφαση της Κολωνίας να αφήσει τον Δημήτρη Λημνιό να πάει στον Παναθηναϊκό.

Ο 25χρονος εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από έναν σοβαρό τραυματισμό πριν 1,5 χρόνο και έχει επανέλθει στη δράση τους τελευταίους μήνες απολύτως υγιής.

Όμως δεν έχει αγωνιστεί καθόλου τη φετινή σεζόν με την πρώτη ομάδα της Κολωνίας, η οποία τελικά αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο, έξι μήνες πριν τη λήξη του συμβολαίου του, για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Αρκετά γερμανικά ΜΜΕ υποδέχτηκαν με έκπληξη τη συγκεκριμένη είδηση και ο λόγος είναι πως στους “τράγους” επιβλήθηκε πριν λίγες μέρες (21/12) απαγόρευση μεταγραφών για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους, ήτοι ως τον Γενάρη του 2025.

Ο λόγος είναι μια παλαιότερη δικαστική διαμάχη που είχαν με την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, για έναν νεαρό παίκτη (ανήλικο) που είχαν πάρει από τη σλοβένικη ομάδα.

Η ποινή είχε επιβληθεί παλαιότερα από τη FIFA και πλέον είναι οριστική από το CAS στο οποίο είχε προσφύγει η Κολωνία.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News