Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η επόμενη κίνηση μετά τον Λημνιό

Δημήτρης Λημνιός: Οι απολαβές του στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Λημνιός είναι και επίσημα η πρώτη χειμερινή μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού καθώς υπέγραψε στο Τριφύλλι για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Στον Παναθηναϊκό υπήρχε εδώ και καιρό ειλημμένη απόφαση για ελληνοποίηση του ρόστερ με τους καλύτερους Έλληνες παίκτες της αγοράς.

Έτσι η μεταγραφή του Λημνιού δεν είναι τυχαία επιλογή αλλά μια επιλογή δουλεμένη εδώ και ένα μήνα από τους πράσινους.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 26χρονου εξτρέμ, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού προχωρούν στην επόμενη μεταγραφή.

Αυτή θα γίνει στη θέση του στόπερ εκεί όπου η ομάδα έχει πρόβλημα όπως δήλωσε άλλωστε και ο Φατίχ Τερίμ στην παρουσίαση του.

Μάλιστα, στόχος είναι η κίνηση αυτή να ολοκληρωθεί εξίσου πολύ γρήγορα καθώς μην ξεχνάμε ότι από την επόμενη Τετάρτη (3/1) ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει συνεχόμενα παιχνίδια και πολλά ντέρμπι.

Θυμηθείτε όσα είπε ο Φατίχ Τερίμ στην παρουσίαση του:

«Καλησπέρα και από μένα. Χρόνια πολλά. Ευχαριστώ τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που ήταν 2.5 χρόνια στην ομάδα και καλωσορίζω τον Τερίμ. Δεν χρειάζονται συστάσεις. Καλή επιτυχία του εύχομαι» τόνισε και κατόπιν ξεκίνησε ο Φατίχ Τερίμ μιλώντας αρχικά στα ιταλικά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ξέρω ότι ήρθα σε μεγάλη ομάδα. Όλα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα, είμαι ευχαριστημένος που είμαι στην Αθήνα. Κάναμε μια συνάντηση με τον κύριο Αλαφούζο στην Κωνσταντινούπολη, πολύ σύντομη για να πάμε καλύτερα την ομάδα ως μια μεγάλη οικογένεια. Για να γράψουμε μια καινούργια ιστορία και να προχωρήσουμε τον στόχο μας. Καλή σας μέρα».

Στη συνέχεια ο Φατίχ Τερίμ απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων:

-Για το ποιες πινελιές θέλει να βάλει ο ίδιος στον Παναθηναϊκό:
«Ευχαριστώ τον κύριο Ιβάν μου άφησε μια πολύ καλή ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, καμιά φορά πρέπει να χωρίζουν οι δρόμοι. Τον ευχαριστώ επίσης για τα καλά του λόγια, του εύχομαι τα καλύτερα. Θέλουμε να συνεχίσουμε, να πάρουμε το πρωτάθλημα και θα δώσουμε τα πάντα γι’ αυτό. Θέλω πολύ να ακούσω τη μουσική του Champions League στο γήπεδό μας. Ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία, δεν είναι και το πιο εύκολο να αλλάξουμε τον τρόπο που παίζουμε. Θα δούμε τι θα καταφέρουμε. Πολύ σύντομα έχουμε αγώνα. Έχω μια φιλοσοφία. Όταν είσαι σε μεγάλη ομάδα, έχεις ως στόχο κάθε Κύπελλο. Μπορεί να κερδίσουμε ή να χάσουμε, αλλά στόχος μας είναι όλα τα Κύπελλα. Το συντομότερο θα περάσω τη δική μου φιλοσοφία στην ομάδα. Με πιο γρήγορο ρυθμό, πίεση και μεγαλύτερη κατοχή. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και θα προσπαθήσω να τη διδάξω».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News