Παναθηναϊκός: Έκπληξη ή όχι η μεταγραφή Λημνιού; - Όλο το παρασκήνιο
Η μεταγραφή του Δημήτρη Λημνιού δεν έγινε τυχαία καθώς στον Παναθηναϊκό υπήρχε ήδη ένα συγκεκριμένο πλάνο.
Αυτό αφορά την ελληνοποίηση του πράσινου ρόστερ καθώς οι Έλληνες παίκτες είναι ελάχιστοι κάτι που δεν άρεσε στους ανθρώπους της ομάδας.
Η αρχή λοιπόν γίνεται με τον Λημνιό ο οποίος αποτελεί έναν από τους καλύτερους γηγενείς μεσοεπιθετικούς.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η μεταγραφή αυτή είχε οριστικοποιηθεί από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν στο τιμόνι της ομάδας ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και απέμεναν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση του deal με την Κολωνία.
Τέλος, να θυμίσουμε πως τα ονόματα του Μπακασέτα και Κουρμπέλη παίζουν ήδη στο πράσινο ρεπορτάζ και μένει να δούμε αν θα υπάρξει κι άλλη μεταγραφή Έλληνα παίκτη στο Τριφύλλι.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Έξαλλος στο Κορωπί ξημερώματα Δευτέρας ο Αλαφούζος»
- Ενδεκάδες Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν: Πώς θα παίξουν, τα τελευταία νέα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ βάζει τέλος στις «κουτοπόνηρες» επιλογές και στα εύκολα θύματα
- Παναθηναϊκός: Τρεις «κυκλωμένοι» Έλληνες για να δώσουν βάθος στο ρόστερ
- Ρενάτο Σάντσες: Η ποιότητα που έμεινε στο... συρτάρι και η απόφαση-μονόδρομος του Μπενίτεθ