Τερίμ: «Γι' αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό - Τι έγινε στη συνάντηση με τον Αλαφούζο»

Τον λόγο που ήρθε στον Παναθηναϊκό αποκάλυψε ο Φατίχ Τερίμ, ενώ παράλληλα μας μετέφερε το κλίμα της συνάντησης με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Τερίμ: «Γι' αυτό ήρθα στον Παναθηναϊκό - Τι έγινε στη συνάντηση με τον Αλαφούζο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Τι ήταν αυτό που σας έφερε στον Παναθηναϊκό; Όταν πήγατε στη Γαλατά οι άλλες ομάδες είχαν παραπάνω πρωταθλήματα, όπως συμβαίνει και τώρα στον Παναθηναϊκό.

«Έχω πάρει παραπάνω από 30 κύπελλα δόξα τω Θεώ. Με τον πρόεδρο μόλις συζητήσαμε, όταν βρεθήκαμε μου είπε για την ομάδα. Μου εξήγησε πολύ καλά τι περιμένει από μένα, τι θέλει από την ομάδα και ποιος είναι ο στόχος μας. Με τον πρόεδρο από την πρώτη στιγμή είχαμε πολύ καλή χημεία και σεβασμό. Κι από τότε που κάναμε την πρώτη συνάντηση μέχρι τώρα, ούτε μία στιγμή δεν με άφησαν μόνο μου. Και γι’ αυτό τον λόγο, όπως εξήγησα και στο ντοκιμαντέρ μου, ήρθα για να γράψω ιστορία. Έχετε δίκιο, είχα πάρα πολλές προτάσεις, δεν τις δέχτηκα. Με το που έγινε η συνάντηση με τον πρόεδρο και μου εξήγησε τους στόχους που έχει. Μόνος μου όμως δεν μπορώ να τα καταφέρω, είμαστε μία οικογένεια και μαζί με τους οπαδούς να πάμε κάθε μέρα πιο μπροστά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr