Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Κλεϊνχέισλερ»
Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα, «dalmatinskiportal.hr», ο Λάζλο Κλέινχέιζλερ αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους.
Ο Λάζλο Κλέινχέιζλερ ένα χρόνο μετά τον ερχομό του στην Ελλάδα φαίνεται πως δε θα συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, αλλά θα ταξιδέψει με προορισμό την Κροατία.
Πιο συγκεκριμένα η κροατική ιστοσελίδα, «dalmatinskiportal.hr» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει δώσει τα χέρια με τη Χάιντουκ Σπλιτ και πως ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους.
Μάλιστα, ο 29χρονος δεν έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση του «τριφυλλιού» με τον Φατίχ Τερίμ, καθώς βρίσκεται ήδη στην Κροατία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η χρηματιστηριακή αξία και το προφίλ της Μπέτις
- Μπενίτεθ: Οι πρώτες δηλώσεις και οι ατάκες για την Μπέτις
- «Ανεκδιήγητος ο Λιθουανός διαιτητής» - Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην UEFA πριν τον αγώνα
- Συνάντηση οπαδών Παναθηναϊκού με τον... «χειρουργό» Λιθουανό διαιτητή με Πλζεν - Τι συνέβη στο αεροδρόμιο
- Απίθανος Τεττέη: Η ατάκα στον Μπενίτεθ όταν αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή