Παναθηναϊκός μεταγραφές: «Στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Κλεϊνχέισλερ»

Παναθηναϊκός: Έξτρα πρόγραμμα στο Κορωπί ο Κλεϊνχέισλερ

Σύμφωνα με την κροατική ιστοσελίδα, «dalmatinskiportal.hr», ο Λάζλο Κλέινχέιζλερ αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους.

Ο Λάζλο Κλέινχέιζλερ ένα χρόνο μετά τον ερχομό του στην Ελλάδα φαίνεται πως δε θα συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα μας, αλλά θα ταξιδέψει με προορισμό την Κροατία.

Πιο συγκεκριμένα η κροατική ιστοσελίδα, «dalmatinskiportal.hr» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει δώσει τα χέρια με τη Χάιντουκ Σπλιτ και πως ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός αναμένεται ν’ αποτελέσει παρελθόν από τους πράσινους.

Μάλιστα, ο 29χρονος δεν έδωσε το «παρών» στην πρώτη προπόνηση του «τριφυλλιού» με τον Φατίχ Τερίμ, καθώς βρίσκεται ήδη στην Κροατία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News